Press: Svenska pressreleaser: 13 Februari 2012
KMR

PSYKO PHARMA TOG LIVET AV WHITNEY HOUSTON
2012-02-13


Whitney Houston

Whitney Houston överlevde ett decennium med illegala droger, men när hon skulle avgiftas skrev läkarna ut en arsenal med psykdroger som lyckades ta livet av henne. Hon är ännu en i den långa raden av kändisar som dött på grund av Psyko Pharma. Men samtidigt får vi inte glömma de hundratusentals som dör varje år tack vare receptbelagda droger.

Whitney Houston har varit en ikon inom artistvärlden. Henne uppgång och fall har varit ämne för spaltkilometrar. I synnerhet hennes fall. Men nu var det inte de illegala drogerna som släckte ikonen på artisthimlen. Det var psykiatrins droger – vilket bekräftar att de är farligare än både kokain och heroin och som idag dödar fler människor än de illegala drogerna – och som gått förbi dem i antalet missbrukare.

I hotellrummet upptäcktes en cocktail av receptbelagda droger, Lorzepam, Valium, Xanor (Xanax) och säkerligen fler.

Enbart Xanor skulle kunna vara orsaken till hennes tidigare udda beteende och nu hennes död. Vid partyt före Grammy galan förra veckan kunde man se stjärnan uppträda bisarrt. Hon var aggressiv mot sina bodyguards och förbannade dem … när fansen ville ha autografer ställde hon om på ett ögonblick och log … för att återigen få ett utbrott. Hon var definitivt inte sig själv, skriver US Magazine (http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/whitney-houston-shaky-erratic-at-club-two-nights-before-death-2012112)

Det är definitivt inte första gången hon uppträdde på detta sätt. Det är beteendet hos en person som använder psykiatriska droger eller en cocktail av både legala och illegala droger.

Biverkningarna för Xanor är följande:
• Aggression
• Utbrott och fientlighet
• Ryckningar och skakningar
• Mani, upprördhet

En överdos av Xanor kan orsaka följande:
• Yrsel
• Svimningar
• Koma
• Dödsfall

Whitney Houston dog med största sannolikhet efter en överdos av psykiatriska droger och därefter åkte hon under vattnet i badkaret.

Det är inte första gången vi sett denna slags rubriker. Listan med döda kändisar sträcker sig från Judy Garland, Hemingway, Elvis Presley, Marilyn Monroe till Kurt Cobain. År 2008 dog Heath Ledger i sitt hotellrum efter en överdos med psykiatriska droger. Anna Nicole Smith dog 2007. Ett år innan dog hennes son av överdos.

Vi har Lindsay Lohan som var nära, Britney Spears, Elisabeth Taylor, Liza Minelli, Eminem, Ozzy Ozbourn och en mängd andra som var nära en för tidig död pga. Psykiatrins droger. Sångerskan Stevie Nicks i forna Fleetwood Mac satt fast på ett tungt heroinmissbruk och lade in sig på Betty Ford kliniken. Några vänner övertalade henne att börja med psykdroger när hon kom ut – avgiftad. "Mitt livs största misstag," sade hon i Newsweek. Hon fastnade totalt. Till slut, åtta år senare, 1993, fick hon nog och lade in sig på sjukhus i 47 dagar. Hon berättar:
"Det fick Betty Ford [kliniken] att likna en promenad i parken. Håret blev grått och jag började ömsa skinn. Jag kunde knappast gå. Man kan avgifta sig från heroin på 12 dagar. Kokain är bara en mental avgiftning. Men lugnande medel – de är farliga. Jag var livrädd för att lämna sjukhuset, men jag kom iväg väl vetande att det aldrig skulle hända mig igen."
http://www.kmr.nu/pressrel_2011_05-05-stieve-nicks-berattar-om-sitt-livs-storsta-misstag-att-ga-till-en-psykiatriker.htm

Samtidigt får man inte glömma alla de hundratusentals, miljontals människor som dött av receptbelagda droger. Enligt officiella uppgifter dör upp till 200 000 amerikaner varje år pga. av dessa. http://www.ourcivilisation.com/medicine/usamed.htm

Den största langaren av alla bär idag vit rock.

Se listan på artister som gått under efter kontakt med psykiatrin:
http://www.kmr.nu/pressrel_2008_02_28.htm

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2012 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.