Press: Svenska pressreleaser: 16 oktober 2009
KMR

SE ADHD-BARN BLI MONSTER AV ALLERGIREAKTIONER – OCH HUR DE BOTAS.
2009-10-16


Dr Doris Rapp är en av USAs mest kända alternativläkare med flera böcker på bestsellerlistorna. Hon är mest känd för sina behandlingar av ADHD-barn utan droger. Hon är expert på allergier och visar tre exempel i denna video på hur barn kan bli veritabla monster med dödsinstinkter genom att äta mat som de är allergiska mot. Man kan också se hur snabbt de lugnar ner när de får medicin mot allergin.Dr Doris Rapp har skrivit flera böcker om behandling av barn med ADHD. Hon har behandlat tusentals barn och vuxna utan amfetaminliknande droger. Hon visar i denna video att det finns andra orsaker än psykiatrikernas påstådda "kemiska obalans i hjärnan" som aldrig kunnat bevisas. Femåriga barn får hjärtattacker och dör av psykiatrins droger. Ett treårigt barn med tre olika psykdroger dog. Barnets föräldrar anklagades för mord och sattes i fängelse.
- Detta är fruktansvärt fel, säger Doris Rapp. Låt oss se vad vi kan göra. Många barn är hyperaktiva och föräldrarna vet inte vad de skall göra och går till en läkare. Och läkaren har bara droger att ge barn. Men jag kan berätta att det finns andra sätt som är lättare, snabbare, säkrare och bättre.

Dr Doris Rapp visare sedan några filmade exempel på hur detta går till. Hon visar att det finns andra sätt att behandla ADHD-barn än att ge dem amfetamin. Det ger hopp.


Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2, 124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2009 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.