Press: Svenska pressreleaser: 26 Augusti 2013
KMR

HITLER HÖLLS NERDROGAD MED ÖVER 90 OLIKA MEDICINER OCH DROGER
2013-08-26

Läkare höll Hitler nerdrogad i flera år med minst 70 men troligen 92 olika slags mediciner och droger, bland annat kokain, amfetamin samt för vanliga människor dödliga doser av stryknin och belladonna.

Redan 1998 publicerade Peter Anstrin, redaktör för KMR:s tidning ”mänskliga rättigheter” boken Ett sekel med psykiatrin – Psykkulturens inflytande på samhället. Ett av kapitlen handlade om Hitlers oerhörda konsumtion av mediciner och droger.

Från 1943 till 1945 fick han totalt 778 injektioner varav 21 för förkylningar och 757 för att ”höja humöret” – varav flera i form av centralstimulerande narkotiska medel.

Efter varje injektion kunde Hitler arbeta och tala i timmar, oftast långt in på nätterna. Drogerna ledde förmodligen även till de ändlösa monologerna vid matbordet med sina närmaste män och hans uppeldande tal.

Även Hermann Göring fick omfattande psykiatrisk ”vård” alltså droger, morfin. På Långbro sjukhus fick han ett sammanbrott och hotade personalen med en värja. Göring krävde att han skulle friskförklaras – annars skulle Hitler aldrig acceptera honom, hävdade och hotade han. Sveriges första rättspsykiatriker friskförklarade honom och bidrog möjligen till starten av andra världskriget, för utan Göring skulle Hitler knappast klara det.

Läs mer i kapitlet om Hitlers nerdrogning i bifogad PDF samt böckerna om psykiatrins extremt destruktiva infiltrerande av samhället.

http://www.kmr.nu/sekel_del_I.pdf

http://www.kmr.nu/sekel_del_II.pdf

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2013 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.