Press: Svenska pressreleaser: 20 Juni 2011
KMR

ADHD-INDUSTRINS ÅRSKONGRESS MÖTTES AV KMR-DEMONSTRATION
2011-06-20


Demonstration Berlin

1800 psykiatriker från 70 länder möttes av en stor KMR-demonstration vid 3:e internationella ADHD-kongressen i Berlin i slutet av maj i år. Anledningen till demonstrationen var att miljontals barn blir nerdrogade med starka, personlighetsförändrande och våldsframkallande psykiatriska droger.

20 miljoner barn och ungdomar världen över får ytterst skadliga psykiatriska droger. Enbart i Tyskland får 400 000 barn och ungdomar amfetamin. Ytterligare 28 000 barn får antipsykotiska droger.

Detta är inget annat än en mångmiljardindustri vars lobbyverksamhet kört över allt sunt förnuft.
År 2009 skrevs det ut närmare 58 miljoner dagsdoser amfetamin för ”ADHD” i Tyskland. Omsättning: 118 miljoner Euro.

Ordförande för kongressen öppnade kongressen med orden: ”Denna kongress avser att framföra vår förståelse för ADHD som en livslång störning…”

Med andra ord, barnen skall medicineras livet ut med narkotikaklassificerad amfetamin. Mjölkkossor. ADHD har blivit en mångmiljardindustri. En rad olika beteenden har klumpats ihop och sjukförklarats. Ingen som helst uppmärksamhet riktas mot det faktum att man t.ex.  i USA diagnostiserat en miljon barn med ADHD som har det enda problemet att de är yngst i klassen och sticker ut mer än de andra.

Inte heller uppmärksammas det faktum att 64 procent av alla ”ADHD-barn” i en stor undersökning som publicerats i aktningsvärda The Lancet egentligen hade symtom på matallergier – inte ”ADHD”.

USA håller rekordet med den högsta användningen av psykotropiska (personlighetsförändrande) droger i världen. Där konsumeras 60 procent av alla psykotropiska droger internationellt. USAs befolkning utgör 5 procent av världsbefolkningen.

40 procent av alla barn i världen som får psykiatriska droger är amerikaner. 8 miljoner amerikanska barn får psykdroger.

Barn som är fem år och yngre är det snabbast växande segmentet bland icke-vuxna som får antipsykotika i USA dag.

Ett barn dör varje vecka från effekterna av psykiatriska droger. Varje vecka hamnar ett barn i koma på grund av psykiatriska droger och varje vecka begår ett barn självmord grund av psykiatriska droger. Var åttonde timma föds ett barn med handikappande, inte sällan dödliga, förlossningsskador.

Upp till 50 procent av alla fosterbarn i USA i USA får receptbelagd antipsykotika av psykiatriker som får betalt av läkemedelsbolagen som tillverkar dem. Fosterbarn får nio gånger mer antipsykotika än andra barn som täcks av den kontrollerade federala försäkringsformen Medicaid.

Om föräldrar i USA vägrar att ge sina barn dessa skadliga droger kan barnet omhändertas av myndigheterna. Nyligen belägrades en mamma i Detroit i tio timmar av ett SWAT-team med helikoptrar och bepansrade polisbilar då hon vägrade att ge sin dotter antipsykotika.

I Sverige får närmare 18 000 barn och ungdomar ADHD-droger och 4000 barn får antipsykotika.

Anhörigföreningar världen över vattnas flitigt av läkemedelsbolag med miljonbelopp och som sedan använder dem som villiga annonspelare för sina narkotiska preparat.

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2011 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.