Press: Svenska pressreleaser: 4 Februari 2011
KMR

KMR:s VIDEO ”DÖDLIG UTGÅNG” VANN PRESTIGEFYLLT PRIS
2011-02-04


Dödlig Utgång Award

KMR:s senaste video ”Dödlig utgång” vann nyligen högsta nivån, Platinum Award 2011, vid den prestigefyllda Ava Awards som förvaltas och döms av Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP).

AMCP är en internationell organisation som består av flera tusen företag inom marknadsföring, kommunikation, annonsering, PR och freelans. Att vinna en Ava Award ger erkännande till dem som arbetar med framstående marknadsförings- och kommunikationsprojekt och vinnarna blir erkända på Avas website www.avaawards.com (sök: Golden Era Productions)

KMR:s video Dödlig utgång (på engelska Dead Wrong)har distribuerats i närmare 200 000 exemplar på bara tio veckor efter den släpptes.

Den har visats på TV-stationer över hela världen. Från Sydafrikas CTV-station med 1,4 miljoner tittare till en lokal TV-station i Amsterdam och TV-stationer över hela Nordamerika samt Öppna kanalen i Stockholm.

Mike Adams som publicerar en av världens populäraste hälsositer, naturalnews.com skrev om Dödlig utgång:

    ”Denna film är en mäktig, sansad dokumentär som driver hem den omfattande smärta och det lidande som har orsakats av den psykiatriska massdrogningen av barn. Varje förälder som älskar sitt barn borde se denna film.”

Dödlig utgång är en gripande dokumentär som avslöjar hur förödande skadliga, rent av direkt dödliga, de psykiatriska drogerna kan vara för våra barn. Här får man följa åtta mödrars berättelse om hur de förlorade, eller höll på att förlora, sina barn. Men inte minst deras kamp för upprättelse som givit gensvar i Kongressen och i media i hela USA där 8 miljoner barn drogas ner med starka psykiatriska droger.

Man får också höra oberoende experter förklara hur skadliga dessa droger i själva verket är. Något som psykiatrin direkt ljuger om. 20 miljoner barn får psykiatriska droger – alla överlever inte.

 

Kan ses i sin helhet översatt på:  http://se.cchr.org/videos.html

 

Kan beställas från KMR för 150 kr (inkl. porto) på PG 100 01-6.

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2011 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.