Press: Svenska pressreleaser: 5 februari 2010
KMR

GRÖN MENTALHÄLSOVÅRD – ALTERNATIVET TILL GIFTIGA PSYKIATRISKA DROGER
2010-02-05


Psykiatrins lösning på psykiska problem är giftiga droger som enligt officella källor kan orsaka mani, hallucinationer, förvärrad depression, ångest vanföreställningar, leverskador, självmord, hjärtattack, stroke, blodklumpar, kraftig viktökning, diabetes, plötslig död och mycket mer. Men nu finns det ogiftiga alternativ som fungerar.

Den gröna mentalhälsovården kan hjälpa människor med psykiska problem utan droger. Genita Petralli är författare till boken såväl som konceptet Green Mental Health Care. Hon är utbildad näringsbiokemist och utbildad i neurokemisk rehabilitering. Hon är flitig föreläsare och grundare till två rehabiliteringshem. Här berättar hon hur man kan hjälpa människor genom att hitta orsaken till deras psykiska problem – som inte alltid sitter i huvudet.

VIDEOTEXT:

Allt regeringar erbjuder idag är giftiga droger maskerade som medicin för problem när det gäller mental hälsa. Majoriteten av människor vill helt enkelt bli bra. De går till psykiatrin för att bli bra och vet inte att deras droger inte gör dem bra, att de faktiskt skadar processen i hopp om att bli bra. Man behöver inte finna sig i det. Det finns något som heter grön mentalhälsa, man behöver inte vara beroende av droger som förkortar ens liv med 25 år och som gör en sjuk och reducerar livskvalitén. Finn dig inte i det.

Tråkigt nog har människor blivit tränade att tro att när de har ångest eller depression så sitter allt i huvudet och det är inte sant. I 95 procent av fallen så är det någon toxicitet i omgivningen, din mat, kemisk överkänslighet, allergier. Det är många, många, många saker idag som skadar kroppen och sinnet.

Hjärnan är ett rapportsystem för de endokrina körtlarna. De endokrina körtlarna producerar alla kemikalier och hormoner som hjärnan behöver för att fungera bra.

För att ge några exempel på hur ett fysiskt problem i kroppen kommer att manifestera som mentala symtom. Låg sköldkörtelaktivitet kan orsaka depression. Hypoglycemica, lågt blodsocker, kombinerat med utmattade binjurekörtlar kommer att orsaka humörväxlingar och känsloutbrott.

När kroppen uttrycker symtom så visar det att någon organfunktion inte är korrekt. Det är antingen något som saknas som den behöver eller det är något som skadar den, såsom ett gift.

Människor är förgiftade idag, extremt förgiftade. Nyligen har de gjorts en medicinsk studie på gravida kvinnor. Vid förlossningen tog man ett par centimeter av navelsträngen – man bör då komma ihåg att gravida kvinnor är typiskt nog de som tar hand om sig själva – det fanns i genomsnitt över 300 giftiga kemikalier i navelsträngen.

Environmental Working Group utförde nyligen en studie över skolor i Kalifornien. De fann 430 neurotoxiska och cancerframkallande ämnen, bara i de tre vanligaste rengöringsmedlen skolorna använde. När neurotoxiskt gift kommer in i kroppen så börjar det att döda celler i hjärnan och nervsystemet. När tillräckligt många celler dödats så blir det full vävnadsskada och det är vid den tidpunkten man börjar uppleva faktiska symtom.

Man kan se skadan som skett i form av cellupplösning i ett mikroskop. Man kan se cellen fullständigt upplöst i närvaron av dessa neurotoxiner.

Man vill inte hantera ångest genom att gå till en läkare, till en psykiatriker som kommer att ge ett piller som kommer att orsaka mer giftighet, mer skada i kroppen. Man lägger till en giftig drog till en botekris (healing crisis). Det är typiskt nog ett resultat av ett gift.

Varje enstaka psykiatrisk drog orsakar skada på hjärnan och nervsystemet.

De använder termen kemisk lobotomi. Det är inte bara en term, det är ett faktiskt tillstånd. Vi leker inte här, det är ett faktiskt tillstånd. Vid lobotomi använder man en kniv för att dela på vävnad, för att skära av kommunikationen mellan celler och handlingscentra i hjärnan. Dessa droger gör det kemiskt.

Vad en person behöver känna till som slutar med en psykiatrisk drog är att man inte kan göra det själv. Man behöver bli övervakad och man behöver jobba med utövare som vet vad de sysslar med. Det är detox, bioreparation och sedan underhåll. Det är en botande modell. Vi har blivit av med grundorsaken, vi har blivit av med skadorna från drogen, vi har kommit över avtändningsfasen och genom att använda tillskott på ett passande sätt genom testning så kan vi göra övergången mycket, mycket bekväm. Alla dessa saker kan bli framgångsrikt botade och fullbordade och man är väl på väg till hälsa och välmående.

Gröna upp kroppen, gröna upp sinnet. Detta är grön mentalhälsovård. Samma gifter som förstör vår biosfär förstör våra kroppar. Vi behöver skapa grön mentalhälsa, skapa en strategi för grön mentalhälsa. Det är inte beroendeframkallande, det är inte inkräktande – och det är ogiftigt.

 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2, 124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2010 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.