Press: Svenska pressreleaser: 5 maj 2009
KMR

KONGRESSEN I USA RENSAR UPP I PSYKIATRIN. TUNGA NAMN FALLER SOM KÄGLOR.
2009-05-05


stop piller

 

Nu börjar psykiatrin falla ihop som ett korthus när den amerikanska kongressen avslöjar flera av världens mest kända psykiatriker som bedragare. De har varit stöttepelare åt ett psykiatriskt luftslott och fått mångmiljonbelopp från läkemedelsindustrin. Som i sin tur får betala mångmiljardbelopp i skadestånd. Det är obehagliga saker som kravlar ut från den sten som kongressen nu lyfter på.

Psykiatrin kostar samhället mycket men ger inga resultat. Folk blir bara sjukare ju mer psykiatri, diagnoser och psykiatriska droger som förs in. Det är ett statistiskt faktum. Nu agerar Kongressen i USA och avslöjar korruptionen bakom. Ett tiotal av världens mest kända psykiatriker har fått mångmiljonbelopp av läkemedelsbolag för att förespråka deras droger. Dock utan att redovisa detta. De har haft inverkan på hela den internationella psykiatrin och citerats flitigt i Sverige.

De har publicerat studier som aldrig utförts eller agerat spökskrivare åt läkemedelsbolag i kända läkarjournaler över hela världen. Deras forskarfusk är av så gigantiska proportioner att svindeln närmast är oöverskådlig. Därför har det kunnat fortgå. Ingen har kunnat tro på bedrägeriet.

Dessa psykiatriker ligger bakom den enorma våg av psykiatriska droger som översvämmat samhället de sista decennierna. De psykiatriska drogerna dödar cirka 40 000 människor om året, uppskattningsvis över 60 000 självmord sker efter intag, 20 miljoner barn går nu på tunga droger och miljontals människor har skadas.

- I och med att hundratusentals människor dött under åren och miljontals skadats får man väl närmast se deras agerande som, om inte direkt massmord, så i alla fall vållande till annans död, säger Peter Anstrin på KMR som följt utvecklingen sedan 1980-talet.

Redan 1990 skickade Peter Anstrin dokumentation till svenska Läkemedelsverket som visade att det första lyckopillret orsakade vansinnesdåd, självmord och dödsfall. Ingen reaktion.

Dessa betalda psykiatriker har haft ett enormt inflytande på psykiatrin och läkemedelsverk över hela världen och direkt bidragit till den explosionsartade ökningen av tunga psykiatriska droger - som nu "plötsligt" inte alls visar sig fungera, förutom med en mängd allvarliga biverkningar. Placebo ger till och med bättre resultat.

Här är några av världens "främsta" psykiatriker:
I ett nyligt rättegångsförhör visade uttagna papper att världens mest kända barnpsykiatriprofessor, Joseph Biederman, verkade med det uttalade syftet att öka försäljningen åt läkemedelsbolaget som han jobbade för. Han hade dessutom utlovat resultat före studierna. Flera små barn har dött tack vare detta. Under rättegången sade han på allvar att endast Gud stod över honom som professor på universitetet. Han har även skrivit flera artiklar ihop med Christopher Gillberg. Socialstyrelsen har över 60 referenser med honom i sitt Kunskapsdokument för ADH-behandling. Det dokumentet är nu värdelöst och kan likt Gillbergs forskning strimlas.

Den nyvalde ordföranden för världens mäktigaste psykiatriförbund, APA, Alan Schatzberg, avslöjades ha tagit emot 6 miljoner oredovisade dollar från ett flertal läkemedelsbolag. Han fick avgå från ett av världens mest kända universitet och som forskningschef åt NIH.

"Bossarnas Boss", Charles Nemeroff, är den mest citerade och inflytelserika psykiatrikern i världen. Han fick nyligen avgå som professor då det avslöjades att han varit konsult för omkring 20 läkemedelsbolag och fått över 20 miljoner kronor för detta - i oredovisade pengar. Han agerade som ett läkemedelsbolags hustomte och åkte land och rike runt för att förespråka deras droger.

Läs mer i detalj om en gigantisk skandal om kommer att få stora återverkningar i Sverige.
http://www.kmr.nu/artikel_kongressen.pdfKommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2, 124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2008 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.