Press: Svenska pressreleaser: 24 Maj 2014

KMR

274 000 bebisar från 0 till 1 år och 370 000 småbarn 2-4 år får psykiatriska droger.

2014-05-24

Vi skrev tidigare om att myndigheter i USA rapporterade att 14 000 småbarn 2 till 4 år får amfetamin för sin påstådda ADHD. Men i verkligheten är det långt, långt värre. Nya data som KMR tagit fram från officiella källor visar att en halv miljon bebisar och småbarn blir neddrogade med kraftiga psykiatriska droger. Detta nämns inte i rapporten från myndigheterna.

Medan de senaste artiklarna i New York Times och andra media i USA, om att 14 000 småbarn får amfetamin och amfetaminliknande droger, väckte berättigad uppmärksamhet så är de verkliga siffrorna ofantligt mycket högre – och värre.

Miljontals barn och ungdomar blir neddrogade.
Hundratusentals bebisar som inte ens kan gå och prata och ännu fler småbarn som precis lärt sig prata och gå, får kraftiga psykiatriska droger. Många av dem värre än ADHD-droger.

Det värsta och mest alarmerande är att över en kvarts miljon bebisar får mycket kraftiga psykiatriska droger. KMR i USA (CCHR) har hämtat dessa data från IMS Health och de kan hämtas av vem som helst som har tillgång till deras arkiv:

  • 249,669 bebisar 0-1 år får ångestdämpande (såsom Xanax, Klonopin, och Ativan).
  • 26,406 bebisar 0-1 år får antidepressiva (såsom Prozac, Zoloft, and Paxil/Seroxat).
  • 1422 bebisar 0-1 år får ADHD droger (såsom Ritalin, Adderall, and Concerta).
  • 654 bebisar 0-1 år får antipsykotika (såsom Risperdal, Seroquel, and Zyprexa).

Medan uppgifterna från Centers for Disease Control and Prevention (CDC) var korrekta om att 10 000 barn 2-4 år gick på ADHD-droger som var inskrivna på Medicaid, och förmodligen 4000 via privata försäkringsbolag, så finns det andra uppgifter som är katastrofalt mycket värre, men som det varit tyst om. Barn 2-4 år som får psykiatrins tyngsta droger, antidepressiva, antipsykotika och ångestdämpande är katastrofala:

  • 318 997 2-3 år gamla får ångestdämpande.
  • 46102 2-3 år gamla får antidepressiva.
  • 3760 2-3 år gamla får antipsykotika.

Miljonklubben
Och så har vi då fått den nya miljonklubben, barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år:

  • Det totala antalet barn 0-5 år som får psykiatriska droger är 1 080 168
  • Det totala antalet barn 6-12 år som får psykiatriska droger är 4 130 340
  • Det totala antalet barn 13-17 år som får psykiatriska droger är 3 617 593

Det totala antalet bebisar, småbarn, barn och ungdomar är 8 828 101.

Alltså ungefär hela Sverige befolkning.

För att få dessa droger utskrivna behöver man en diagnos. Då skall man tänka på att, till skillnad från riktiga medicinska sjukdomar, så finns det inga medicinska, biologiska tester som kan bekräfta en enda psykiatrisk diagnos. Allt är subjektivt. Som Allen Frances, en psykiatriprofessor och tidigare ordförande för arbetsgruppen bakom psykiatrins diagnosbibel DSM, uttryckte det:

”Det finns inga objektiva tester inom psykiatrin – ingen röntgen, inga laboratorietester eller andra tester som definitivt kan fastställa att någon har eller inte har en mental störning. Det finns ingen definition för mental störning. Det är skitsn… Jag menar, man kan helt enkelt inte definiera det”.

För de som inte prövat på psykiatriska droger eller känner någon som gjort det, så kan det verka som dessa psykiatriska droger är ”mediciner”. Men det finns ingen ”sjukdom” att ”bota” för det första. Och det är ingen medicin – för det botar inget. Det enda de gör är att sänka personen till ett okänsligt stadium där han eller hon inte reagerar. Och det är ett grymt stadium.

Och precis som Coca Cola, bubbelgum och amerikanska bilar, så är detta på väg att invadera Sverige och övriga världen – om vi inte reagerar omedelbart mot detta påtagliga vansinne.

1) http://www.cchrint.org/psychiatric-drugs/children-on-psychiatric-drugs/


Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten