Press: Svenska pressreleaser: 1 Mars 2014
KMR

FILMEN ”JAG HATAR ADHD” LYFTER FRAM BARNEN
2014-03-01

SVT-dokumentären ”Jag hatar ADHD” låter oss se barnen bakom bokstavsbeteckningarna. Den ger också ett oerhört hopp för föräldrar som fått höra att barnen behöver psykiatriska droger i en närmast livslång ”behandling”.

Filmen finns tillgänglig på SVT-play några dagar till. Här får vi se verkliga lösningar för barn som tidigare fått en ADHD-diagnos och placerats på beroendeframkallande psykiatriska droger (Concerta, Ritalin).

En av flickorna i filmen, hade tidigare ”behandlats” med fem olika psykofarmaka och det slutade med att hon satt i en mörk källare och tvångsmässigt tuggade på naglarna. I filmen får vi se att framtiden kan vara ljus för barn som av psykiatrin klassats som kroniskt sjuka, i behov av livslång ”medicinering”. Om man bara ser till barnen bakom diagnoserna och söker verkliga lösningar i stället för psykiatrins nerdrogning.

Se den: http://www.svtplay.se/video/1791201/jag-hatar-adhd 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2014 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.