Press: Svenska pressreleaser: 14 Februari 2014
KMR

NAVY-SEAL OFFICER OCH VETERAN FICK KMR:S ÅRLIGA PRIS FÖR SIN KAMP FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER
2014-02-14

Det dog fler militärer från självmord efter användning av psykdroger än vad som dog i krig. De överlevde våldsamma strider, bombanfall och självmordsbombare, bara för att duka under för psykiatrins droger. Men nu har striden vänt och riktar sig mot psykiatrin.

Mikal Vega är en före detta Navy SEAL & officer - en 22 års militärveteran som överlevde många farliga stridsoperationer i Irak och Afganhistan bara för att nästan bli dödad av den cocktail av psykiatriska droger som ordinerades honom av psykiatriker i militären.

Som pensionerad från det militära arbetar nu Mikal för att hjälpa andra veteraner att lösa problem och trauman som upplevts i strid - utan användning av personlighetsförändrande psykiatriska droger eller psykiatriska diagnoser.

För närvarande jobbar Mikal även som skådespelare och kan ses i filmer som Transformers 3 & 4 och webbserien Black.

Han använder sin skådespelarkarriär för att hjälpa till att finansiera och främja sin icke-vinstdrivande organisation, Vital Warrior.

Han var en av fyra individer som fick en utmärkelse för mänskliga rättigheter från KMR:s huvudorganisation,  CCHR International, den 1 februari 2014 i Los Angeles, som presenterades av två KMR kommissionärer, såväl som kända skådespelare, Danny Masterson och Jason Dohring. Tidigare pristagare inkluderar medlemmar av kongressen, statliga lagstiftare, advokater, läkare, uppgiftslämnare, och aktivister för medborgerliga och mänskliga rättigheter.

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2014 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.