Press: Svenska pressreleaser: 13 December 2013
KMR

SÅ FÖRSTÖRS MILITÄREN - PSYKIATRINS DOLDA AGENDA
2013-12-13

I dag, när militären världen över svämmas över av psykiatri och psykiatriska droger, begår 23 soldater och veteraner självmord varje dag. Detta är något helt nytt, historiskt sett.

Psykiatriker säger att vi behöver mer psykiatri. Men ska vi lita på dem? Eller är psykiatrin den dolda fienden som verkar inifrån?

Med intervjuer med över 80 soldater och experter, genomskådar denna dokumentär den skenbara fasaden av hjälp och avslöjar de verkliga femtekolonnarna som håller på att förstöra världens militär inifrån. Här är en del av vad som avslöjas i denna dokumentär, ”Den Dolda Fienden – en inblick i psykiatrins förtäckta agenda”:

  • Officiellt så använder en av sex amerikanska militärer minst en psykiatrisk drog.
  • Soldater, 18 till 24 år, får obegränsat med psykiatriska droger i strid – droger som dokumenterat orsakar aggression, våld, psykos, hallucinationer – och självmord.
  • De synbara effekterna av stridströtthet har beskrivits av författare ända från antikens tid, det har tidigare kallats ”granatchock” eller ”krigsneuros”. Men 1980, klassificerade psykiatrin det som ”posttraumatiskt stressyndrom” eller ”PTSD”, för att senare hävda – utan bevis naturligtvis – att det är en ”hjärndysfunction”. 37 procent av krigsveteranerna från Afganhistan och Irak behandlas för det. Och när diagnosen PTSD är ställd, så får 80 procent en tung psykiatrisk drog.
  • Sedan 2002 har antalet självmord i den amerikanska militären nästan fördubblats. Från 2009 till 2012 dog fler amerikanska soldater genom självmord än i trafikolyckor, hjärtsjukdomar, cancer och mord – tillsammans.
  • För varje aktiv soldat i tjänst som dött i strid, så dog 25 veteraner genom självmord.
  • Pentagon är Big Parmas största enskilda kund.
  • Amerikanska regeringen spenderade 4 miljarder dollar på mental hälsa för militären mellan 2007 och 2012
  • Varje år sedan 2001 har det skett en ökning av besök hos psykiatriker bland militära familjemedlemmar med 15 procent.

Vad är det som har hänt? Är militären ännu ett samhällsområde som infiltrerats av psykiatrin? Det ser så ut. Men det är inget enstaka amerikanskt problem, militärer över hela världen har infiltrerats av denna skenbart välvilliga hjälpstyrka. Det började redan under andra världskriget.

1940 håller militärpsykiatriker John Rawling Rees tal till Nation Council for Mental Hygien i London om psykiatrins framtidsplaner och hur psykiatrin skulle rädda världen. Kongressen besöktes av psykiatriker över hela världen, minst sex från Sverige:

”Vi har gjort ett framgångsrikt angrepp på ett antal yrkeskårer. De som är lättast att angripa är naturligtvis lärarkåren och kyrkan, de svåraste är juridiken och medicinen ... Om vi ska infiltrera andra människors yrkesmässiga och sociala aktiviteter, tror jag att vi måste imitera de totalitära staterna och organisera någon slags femtekolonnverksamhet.”

Kyrkan är ett minne blott där symboliskt nog en hovpredikant har varit psykiatriker, skolan en psykiatrisk klinik där barnen idag uppfostras med amfetamin; medicinarna säljer psykofarmaka och med rättpsykiatrin behöver vi bara säga namnet Quick/Bergwall.

I den här mycket tunga dokumentären får vi se hur psykiatrin nu infiltrerar och förstör militären genom sin skenbara hjälp. Det har resulterat i att fler militärer begått självmord än vad som dött i krig.

Se trailer på www.cchr.org

DVD översatt till svenska finns att köpa, 150 kr inkl frakt. Maila till: info.kmr@telia.com

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2013 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.