Press: Svenska pressreleaser: 6 December 2013
KMR

PSYKIATRISKT VANSINNE: ÖVER 20 % AV UNGA POJKAR I USA HAR EN ADHD-DIAGNOS
2013-12-06

Psyko Pharma spenderar miljardtals kronor på att övertyga allmänhet, myndigheter och media att psykiatriska störningar, såsom bipolärt syndrom och depression, men i synnerhet ADHD, är medicinska sjukdomar, i klass med cancer och diabetes. Dock finns det inga som helst vetenskapliga tester som kan påvisa detta. I brist på bevis använder man sig därför av kändisar för att popularisera ADHD.

För att veta vad som väntar oss bör vi ta en titt på vansinnet som pågår i USA, där nu över 20 procent av alla 14-åringar någon gång under livet fått diagnosen ADHD. Ökningen i diagnosticering av 4-17-åriga barn har varit 42 procent under åren 2003-2011 (från 7,8 % till 11 %).

Health Ranger Mike Adams, med sin mycket populära hälsosite naturalnews.com, skriver om detta fenomen som han kallar ”psykiatriskt vansinne”:

”(Naturalnews) Det är ingen hemlighet att Big Pharma i allt större utsträckning, i maskopi med traditionella psykiatriker och läkare, har skapat ett samhälle av näst intill zombies med alla de humörförändrande mediciner de prackar på allmänheten. Men till och med dessa nya siffror är chockerande.

Enligt nyligen publicerade uppgifter från det federala Centers for Disease Control and Prevention, så hade uppseendeväckande mer än 20 procent av alla 14-åriga pojkar i USA fått diagnosen ADHD, vid ett eller annat tillfälle under loppet av sitt liv – ett tillstånd som, naturligtvis, behandlats med farliga ”mediciner” – främst amfetaminliknade substanser.

CNSNews.com rapporterar:
”Studien sade också att mer än 20 procent av 11-åriga pojkar hade fått diagnosen ADHD någon gång i sitt liv.

Studien visade att amerikanska pojkar hade 125 procent större risk än flickor att få diagnosen ADHD, och att pojkar hade 127 procent större risk än flickor att medicineras för det.

13,3 procent av amerikanska 11-åriga pojkar medicineras för ADHD, enligt studien.”

Det är helt otroligt. En av fem amerikanska unga pojkar har alltså diagnostiserats med denna störning.

Och utan att media eller politiker alls brytt sig har det psykiatriska vansinnet nått nästan samma nivåer i flera landsting i Sverige. Värst är alla är Gotland och Uppsala, där ansvarig psykiatriker Henrik Pelling sett till att otroliga 7,3 % (!) av alla pojkar på Gotland (10-14 år) och 5,7 % av alla pojkar i samma åldersgrupp i Uppsala län, fick narkotika förra året för att sitta mer stilla i skolan.

De flesta minns nog att marknadsföringen var att ett ”mycket litet antal barn” skulle få ”ett narkotikaklassat preparat” en kort tid för att klara skolan (som skolminister Ylva Johansson sade år 1994). Men det spårade snabbt ur – som alla kritiker förutspådde. Nu får alltså nästan 1 av 10 pojkar i de värsta landstingen i landet beroendeframkallande medel. Och det finns säkert politiker i dessa landsting som slår sig för bröstet och berättar om den ”goda tillgängligheten” och de korta köerna.

Ingen kan på allvar hävda att alla dessa pojkar har medfödda defekter i hjärnan, ett allvarlig medicinskt tillstånd. Det här har inget med medicinsk vetenskap att göra, det är social kontroll, att tygla olämpligt beteende med starka narkotikaklassade medel. Man gör något åt barnen, inte för barnen.

Och läkemedelsbolagen sålde ADHD-droger för 560 miljoner i Sverige förra året – över en halv miljard!

Det förtjänar att påpekas att samma läkemedelsbolag (Janssen, Eli Lilly, Novartis) som marknadsför dessa droger i Sverige, i USA under åren 2009-2013 ålagts betala runt 35 miljarder kronor (!), främst för sin bedrägliga marknadsföring av psykiatriska droger.

Och då undrar vi hur myndigheter, landsting och politiker tänker som försvarar detta psykiatriska vansinne.


Läs mer :
http://www.naturalnews.com/043139_ADHD_psychiatric_insanity_overdiagnosis.html#ixzz2mcHQXcDl

http://jaacap.org/webfiles/images/journals/jaac/visser.pdf

http://www.cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/cdc-more-20-14-year-old-boys-diagnosed-adhd

http://www.wnd.com/2012/01/382293/

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2013 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.