Press: Svenska pressreleaser: 4 Oktober 2013
KMR

EN MILJON BARN 0-5 ÅR MEDICINERAS MED KRAFTIGA PSYKIATRISKA DROGER
2013-10-04

future kids

KMR i USA har tagit fram siffror på hur många barn i åldrarna 0-5 år som medicineras med kraftiga psykiatriska droger i USA. 282 000 bebisar 0-12 månader får kraftigt personlighetsförändrande droger. 198 000 barn under fem års ålder får Ritalina/amfetamin för ADHD – i samma narkotikaklass som kokain. Antalet barn 0-5 år som får ångestdämpande droger fyller sex fotbollsarenor - amerikanska.

Se Youtube-klipp: http://youtu.be/gywCn1T-Jug

Sammanlagt 10 miljoner barn och ungdomar i USA får kraftiga personlighetsförändrande psykiatriska droger på recept. Mer än en miljon av dessa är alltså i åldrarna 0-5 år. Över en kvarts miljon har inte ens börjat gå. Det är långt fler barn i samma åldrar än vad som finns i hela Sverige. Men det har redan börjat i Sverige, absolut inte i samma skala, men närmare ett par tusen barn i åldrarna 0-4 får idag psykofarmaka.

Det pågår ett ganska avancerat förarbete. Den neuropsykiatriska sekten lockar till sig allt fler anhängare. Med rubriken "Neuropsykiatri i förskolan" vill Tekniska Institut(?) utbilda förskolelärare i hur man skall upptäcka "problembarn" för vidare slussning till psykiatrin. Och då vet man hur det går. Det finns en hel del andra instanser som uppmanar till screening av allt yngre barn. Specialpedagogiska skolmyndigheten lockar med gratis utbildning om autism, ADHD och andra neuropsykiatriska diagnoser till förskolelärarna. När man väl ha etablerat den åldern som mogen för psykiatriska interventioner i barndomen, så ligger nästa lägre åldersgrupp lägligt tillhanda. 

Man vill allt längre ner i åldrarna. Det finns psykiatriker, även svenska, som på fullt allvar vill in i livmodern för att förhindra framtida potentiella psykopater, brottslingar, terrorister och...

282 myndigheter som reglerar läkemedelsanvändning varnar för farliga och livshotande biverkningar från de psykiatriska droger som skrivs ut till barn.
Ändå eskalerar användningen – närmast exponentiellt.

Barnen är vår framtid.

https://www.cchrint.org/issues/childmentaldisorders/

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2013 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.