Press: Svenska pressreleaser: 27 September 2013
KMR

WASHINGTON MORDEN: PSYKIATRISKA DROGER BAKOM 97% AV ALLT SANSLÖST VÅLD
2013-09-27

Aaron Alexis som sköt ihjäl 12 personer på en militärbas i Washington hade, som så gott som alla som begått sanslöst våld och massmord, fått psykiatriska droger innan. Han hade fått Trazedone, en antidepressivt medel med varningstext för självmord med dokumenterat maniskt och våldsamt beteende.

I The Gary Null show (1) intervjuas psykiatriker Peter Breggin i samband med dådet. Där säger man att forskning visar att 97 procent av allt sanslöst våld de senaste 25 åren har föregåtts av intag av psykiatriska droger. Trots det koncentrerar sig media på vapnen som orsak.

Psykiatriker Peter Breggin berättar att assisterande statsåklagaren i Connecticut vägrade att lämna ut uppgifter om massmördaren Adam Lanza som sköt ihjäl 20 små barn i Newstown. Han sa att om han gav ut den informationen skulle alla sluta ta sina mediciner. Men man fick ändå veta att han fick psykiatriska droger.

http://www.youtube.com/watch?v=ruMLt_PpU28

Det var samma sak med ”Batman-mördaren” James Holmes som sköt ihjäl 12 och skadade 58 under premiären på Batman-filmen i Colorado. Polisen fann två psykiatriska droger i hans hem, Sertaline (kopia av Zoloft) och Clonazepam, en bensodiazepin med rent hypnotiska effekter som kan framkalla självmordsbenägenhet. Alkoholkonsumtion förvärrar symtomen radikalt och man fann en hel del flaskor med alkohol i Holmes lägenhet. Tillsammans kan de framkalla ångest, irritation samt ökat våldsamt beteende, i synnerhet hos redan störda människor. Drogerna kan i sig även orsaka hallucinationer, minnesförlust och personlighetsförändringar. Holmes hade färgat håret rött för att efterlikna Jokern i Batman-filmerna. Trots det vägrade åklagaren även här lämna ut uppgifter om Holmes medicinska historia – ungefär som det var en statshemlighet.

Man letar fortfarande som blinda hönor efter orsaker till dåden! Det börjar nästan bli löjligt.

Den psykiatriska drog som massmördaren Aaron Alexis tog var Trazedone, en nära släkting till Prozac, Zoloft och Paxil (Seroxat), som vi så ofta ser i samband med massmord och våld. Trazedone används oftast som ett sömnmedel, men är lite mer stimulerande, så den kunde mycket väl förvärrat Aaron psykos, som redan var våldsinriktad, att slå runt helt, berättar Breggin i The Gary Null Show. Han hade tidigare skjutit på bildäck och berättat för polisen att det då svartnat för honom och att han fått en ”blackout”, en klassisk drogeffekt. Han hade fått omfattande psykiatrisk behandling (läs psykiatriska droger) och Trazedone sedan augusti för att ”kunna sova”. Att Aaron Alexis var galen är det nog inget tvivel om, men det var de psykiatriska drogerna som utlöste själva våldet.

Alla blir naturligtvis inte våldsamma av psykiatriska droger men tillräckligt många för att regelbundet skapa rubriker. Vilket naturligtvis massmedia gillar, eftersom de tragiskt nog lever på dem, och således håller liv i dem genom att inrikta sig på fel orsaker hela tiden.

Hundratusentals veteraner som återvänt från kriget i Mellanöstern behandlas nu med psykiatriska droger. Och aldrig någonsin har så många soldater begått så många självmord och begått så mycket våld. Men det verkar som en hel operation satts igång för att förneka kopplingen mellan psykiatriska droger och våld – trots att varningar finns för:  ”insomnia, irritation, ångest, impulsivitet, agitation, fientlighet, aggression, agerar på farliga impulser, våldsamhet, mani, psykos, hallucinationer, självmord,” etc.

Anledningen står rakt framför ögonen på vem som helst som kan läsa. Har journalisterna fått order att sluta läsa – att tänka? Är de toppstyrda? Om man tittar på nedanstående roliga och korta Youtube-klipp kan man få sig en rejäl tankeställare över media:
http://youtu.be/Hh_Kx7UKndI

Tusentals väl dokumenterade våldshändelser finns lättillgängliga. En website räknar upp över 4800 fall där sanslöst våld och antidepressiva SSRI-medel kopplats samman, länkat till tidningsartiklar som beskriver våldet. http://ssristories.com/index.php?p=school

FDA:s MedWatch system visar att mellan 2004 och 2012, fanns det 14 656 rapporter om psykiatriska droger som orsakar våldsamma biverkningar. 1415 fall av idéer om mord /dråp, 3287 fall av mani och 8219 fall av aggression. FDA medger att mindre än 1% av alla allvarliga händelser någonsin rapporteras till dem, så det verkliga antalet biverkningar med våld är avsevärt högre. (2)

Det finns ytterligare 22 internationella varningar från myndigheter om att psykiatriska droger orsakar mani, fientlighet, våldsamhet och tankar på mord. (2)

Tusentals fler fall väntar på att dokumenteras. Detta borde seriösa journalister syssla med istället för att spekulera i orsaker såsom att ”flickvännen gjorde slut, hon älskade honom inte längre, ungdomarna ser på vålds-TV, våldsamma filmer, spelar dataspel”, etc. i all oändlighet – och favoriten: vapnen.

Självklart blir massakern större med lättillgängliga vapen, men det är de psykiatriska drogerna som utlöser vansinnet. Vi behöver inte enbart kontroll av skjutvapen, vi behöver i första hand kontroll av psykiatrin – av den psykiatriska medicineringen. Det är den som skapar det sanslösa våldet, inte vapnen. Och detta är absolut inte på minsta sätt försvar för vapen, men vapen skjuter fortfarande inte av sig själv. Om man hela tiden inriktar sig på fel orsak så kommer dessa tragedier att fortsätta – och förvärras.

Då måste det vara som statsåklagaren i Connecticut säger, om myndigheterna skulle ge ut alla uppgifter om detta skulle alla sluta ta sina mediciner. Och det skulle naturligtvis resultera i en katastrof, på två sätt. Läkemedelsbolagen skulle gå under, eftersom de lever på psykdroger numera. Men en stor del av våldet inträffar faktiskt när folk plötsligt slutar ta sina ”mediciner”. Abstinensen är så kraftig. Det skulle alltså bli en katastrof på två sätt. Att läkemedelsbolag som koncentrerar sig på psykdroger går under är dock ingen förlust. Övriga människor bör få hjälp med att sakta trappa ner de psykiatriska drogerna.

Det existerade inget sanslöst våld och skolskjutningar före mitten av 1950-talet då de första psykiatriska drogerna såg ljuset. Det fanns dock miljontals skjutvapen i omlopp, många tuffa ungar hade med sig vapen i skolorna, men inga skolskjutningar inträffade. En bit in på 60-talet började det sanslösa våldet öka, för att eskalera rejält efter 1990-talet då SSRI-medlen och ADHD-drogerna kom. Resten är historia. När skall media och politiker vakna upp och börja läsa? Det står på etiketten och i varningstexten!

De har fått all information. Nu är det dags att hålla dessa människor ansvariga. För det kommer att bli värre.

(1) http://www.youtube.com/watch?v=A004HG102h0&feature=youtu.be&a

(2) http://www.cchrint.org/2013/09/18/navy-yard-shooter-was-on-antidepressant-trazodone/

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2013 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.