Press: Svenska pressreleaser: 30 December 2012
KMR

NY "MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER" UTE
2012-12-30

mänskliga rättigheter nr 4 2012

I psykiatrins Underland är alla galna – utom psykiatrikerna själva. Vi granskar hur det verkligen förhåller sig.

I det senaste numret av KMR:s medlemstidning "mänskliga rättigheter" nr 4-12 granskar vi psykiatrins inverkan på samhället. Märkliga saker uppdagas.

När psykiatrin skulle "hjälpa" soldaterna i USA började plötsligt självmorden övergå de verkliga krigsoffren. En epidemi av psykdrogade soldater framkallade sanslöst våld, självmord och plötslig död, i en grad som aldrig skådats förut. Två soldater fick tillsammans 54 psykdroger på ett år. De avled i sömnen.

25 000 barn/ungdomar och lika många vuxna får ADHD-droger, främst Ritalina/Concerta. Flera studier visar dock att Ritalina är starkare än kokain och kan skada hjärnan. Att Ritalina skulle vara en svag stimulantia som psykiatrikerna påstått i alla tider visade sig vara "helt fel", enligt forskare. En studie visade att Ritalina var "starkare än kokain" och att "långvarigt användande kan ge hjärnskador". Forskaren, som räknas som ledande inom området, blev "chockad utav helvete" när hon såg resultatet, berättade hon för Washington Times.

En hemligstämplad rapport som KMR fått tag i visar hur tillverkarna av Ritalina och Concerta gått tillsammans för att stoppa studier om dess skadlighet. De kallar sig "The Consortium" och påverkar läkemedelsverk över hela EU.

Övriga rubriker är:

• Pre-diagnos är ett nytt påfund. Psykiatriker påstår sig kunna avgöra vilka som kan bli schizofrena genom att upptäcka "hjärnabnormalitet" hos så gott som helt nyfödda bebisar, två veckor gamla. Det kallas Psychosis Risk Syndrom (PRS) och skall införlivas med nästa DSM-V.

• 20 procent av alla vuxna använder idag psykofarmaka i Sverige. Trots att vissa framkallar för tidig död och demens. Vi avslöjar också hur dagens psykiatriska drogkultur är noggrant planerad – redan från år 1967.

Tvånget i Skandinaviens psykiatri fortsätter. Trots att EU:s tortyrkommitté utfärdat flera varningar.

• Rättspsykiatrin är ett allvarligt skämt. Rättegången mot Breivik visade detta helt klart.

Och slutligen presenterar vi ett alternativ till psykiatrin. Den gröna mentalhälsovården börjar visa framfötterna.

 

Läs tidningen: http://www.kmr.nu/tidning/mr_12_4.pdf


Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2012 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.