Press: Svenska pressreleaser: 21 September 2012
KMR

SÅ SKAPAS PSYKISKA SJUKDOMAR
2012-09-21


Sjukdomar AB

Dokumentären "Sjukdomar AB" visar tydligt hur psykiatrin tillsammans med läkemedelsindustrin – Psyko Pharma – har skapat ett sjukdomstänkande; hur de först hittar på och säljer in sjukdomar för att kunna sälja psykdroger; hur de ändrar ett helt lands tankesätt runt psykisk sjukdom, hur de sponsrar anti-stigma kampanjer via anhörigföreningar och kändisar för att slussa folk till psykiatriker.

http://www.svtplay.se/video/293856/sjukdomar-ab

Den visar även hur de modifierade begreppen ångest, depression och bipolär för att kunna sälja sina beroendeframkallande och personlighetsförändrande "mediciner"; hur vetenskapen korrumperades av betalda läkare; hur de kallade depression för "själens förkylning" för att göra medicinering mer acceptabel. Hur man skapar sjukdomar som inte existerar.

Med andra ord, den visar hur Psyko Pharma har förstört hela mentalhälsovården och är nu på väg att droga ner varenda tänkbar människa med sina "kemikaliebalanserare". Man skapar mjölkkossor åt läkemedelsindustrin.

Världens mest kända psykofarmakolog och kritiker, psykiatrikern David Healy, säger i slutet av dokumentären: "Vad är det som händer? Hur galen har läkekonsten blivit?

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2012 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.