Press: Svenska pressreleaser: 8 Augusti 2012
KMR

KEMISK MASSAKER I DET TYSTA
2012-08-08


Kemisk massaker

I och med Colorado Batman-skjutandet i USA har återigen debatten om skjutvapen tagit fart. Och detta är på intet sätt ett argument för skjutvapen, men snarare ett försök att sätta saker i rätt perspektiv. För det är 62 gånger större risk att dö inom det medicinska etablissemanget än av en kula i USA.

Enligt rapporten Death by Medicine av ett flertal läkare så dör det 783 936 människor i USA inom det medicinska etablissemanget varje år på grund av misstag, felmedicineringar och biverkningar. 12 632 dör från skjutvapen. Risken för att bli skjuten till döds i USA är då 6200 procent mindre än av att dö inom det medicinska etablissemanget.

290 människor dör om dagen av godkända mediciner. Och det är officiella siffror. Det är som ett fullsatt flygplan skulle störta – varje dag. Eller en Batman-massakern varje timme, dygnet runt – året runt.

Ingen talar om detta. Denna kemiska massaker sker helt i det tysta.

Läkarna får så gott som aldrig straff om någon dör pga. felmedicinering eller felbehandling. Istället blir skrupelfria läkare mutade av läkemedelsbolag; får fria resor, fria måltider, underhållning, fri sprit, inte sällan fria flickor i Västindien. Historierna är många.

Bara ett läkemedelsbolag, GlaxoSmithKline GSK hade ett nätverk med 49 000 betalda/mutade läkare som sålde deras mediciner och psykdroger på illegalt sätt. Vilket GSK också erkände när lagens långa arm hann ikapp dem. GSK fick nyligen böta 3 miljarder dollar till den federala staten för detta.

Och media är fortfarande tyst om detta. Inte ett ord.

Debatten om kontroll av skjutvapen bör kanske då även inbegripa kontroll av det medicinska etablissemanget. För så gott som alla vansinnesdåd har utlösts av psykiatriska droger.

Ref: http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=0EDADA92DA486FA54A8367504DEE7244

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2012 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.