Press: Svenska pressreleaser: 3 Augusti 2012
KMR

PSYKIATRIN: DEN DOLDA INFLUENSEN
2012-08-03


Om det överhuvudtaget funnits någon konspiration så är det psykiatrins hemliga planer på att kontrollera samhället. Strategin för detta utarbetades redan under 1940-50-talet. Psykiatrin har i över sextio års tid prackat på ett intet ont anande samhälle sin agenda av kontroll, makt och dominans, och har angripit rättsväsen, undervisning, sjukvård och många andra områden. De ville styra all politik.

Inte nog med att man ville ta kontroll över samhället, man ville uttryckligen skapa ett "världsstyre". Med deras egna ord: "För att åstadkomma världsstyre måste man avlägsna från männirskor medvetande individualitet, familjetraditioner, patriotism och religiösa trossystem."

Och i detta kan man erkänna att de lyckats – och Sverige var ett föregångsland; ett socialt experiment för psykindustrin. Paret Myrdal var de som på allvar introducerade agendan i Sverige. Med benäget bistånd från Rockefeller i USA.(1)

Man övertygade regeringar om att bara psykiatrikerna var i stånd att hantera det nationella hotet: psykisk sjukdom. Men bara om de fick kraftigt ökade bidrag. Social kontroll skulle vara deras främsta agenda – och lockbete. Psykologerna, deras sysslingar, hjälpte gärna till. Miljarderna bara trillade in.

De lättaste att dupera var lärarna och prästerna; de svåraste var läkarna och juristerna. Skolan har blivit en mentalhälsoklinik och kyrkan mer eller mindre försvunnit; läkarna har gett upp och agerar nu "låtsaspsykiatriker" på mottagningarna och skriver ut psykpiller på löpande band, även för allehanda somatiska problem. Juristerna har varit svårast att dupera, men rättsväsendet står under ständig attack. Rättegången mot Breivik visar ju detta öppet.

Det här sköts så subtilt och under så "lovvärda" former att de duperat de flesta. Hur skulle man annars kunna droga ner miljontals kreativa barn med amfetamin; eller koppla människor till vägguttaget – och kalla detta hjälp?

Och allt fler skall få diagnos och komma under "social kontroll". Det senaste påfundet är "masstestning" under namnet TeenScreen. Och det har redan blivit lag på det i ett flertal delstater. I USA skall nu alla 52 miljoner skolbarn testas för eventuella psykiatriska störningar. Inte oväntat är det upp till 90 procent som får en diagnos, med medföljande lilla piller – livet ut. En hel ny generation kommer att bli mjölkkossor åt Psyko Pharma. Men även föräldrarna skall testas.

En av KMR:s grundare, psykiatriprofessor emeritus Thomas Szasz, avslutar denna video med orden: "Psykiatri ÄR politik, har alltid varit politik. Det är ren politik. Ty, psykiatri har alltid varit bruket av tvång mot människor som inte vill bli tvingade."

Föräldrar och samhället i stort måste vakna upp och sluta lyssna på psykiatrins marknadsföring av sina "vällovliga" syften – samtidigt som de drogar ner, tvångsbehandlar och elchockar hundratals miljoner människor varje år.

Psykiatrins strategiska plan att infiltrera alla delar av samhället håller på att bli verklighet. Vi har inte en epidemi av psykisk sjukdom; vi har en epidemi av psykiatri.

(1) För en mer utförlig beskrivning av hur psykiatrin och psykologin jobbade sig in i samhället och tog över kontrollen i många sociala områden i Sverige, läs "Ett sekel med Psykiatrin – Psykkulturens inflytande på samhället – Del 1: http://www.kmr.nu/sekel_del_I.pdf
(Del ll finns även att hämta i pdf-form på www.kmr.nu)

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2012 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.