Press: Svenska pressreleaser: 24 Februari 2012
KMR

42 000 DÖDSFALL OM ÅRET FRÅN PSYKDROGER
2012-02-24

Psykiatrin påstår sig vara vetenskaplig men har inte ens tester för de psykiska störningarna som de stämplar människor med; de kan inte ens definiera vad en psykisk störning är. De erkänner det själva i sin diagnoshandbok, DSM, trots att de räknar up 354 psykiska störningar. En diagnos tar i genomsnitt två minuter att ställa. En tongivande psykiatriker kallar DSM ett skämt. Men det är värre än så…

Hela psykiatrin är uppbyggd runt teorin om att mentala sjukdomar och störningar är orsakade av en "kemisk obalans i hjärnan". Det finns INGA som helst bevis för denna teori och faktum är att fler och fler experter inom mentalhälsoindustrin medger detta.

Det har helt enkelt varit en gimmick för att sälja psykdroger, uppfunnen av reklamfolket på Madison Avenue.

Den tillträdande chefen för amerikanska psykiatriförbundet (APA) – som ger ut DSM, har öppet sagt att DSM i stort sett är ett skämt.

Faktum är att psykiatrin inte ens kan definiera vad en psykisk störning är, ändå listar de upp 354 störningar i DSM, trots att det står följande i handboken:

"Handboken [DSM] innehåller klassifikationer för mentala störningar men det medges att det inte finns någon tillräcklig definition av begreppet psykisk störning"

En av väldens ledande psykiatriker erkänner att det i genomsnitt tar två minuter för en psykiatriker att fastställa diagnosen för en patient – två minuter.

När det gäller diagnostisering så erkänner en annan av världens främsta psykiatriker öppet under en årskongress att psykiatriker inte vet vad som pågår i huvudet på en patient, "jag vet inte svaret och jag tror inte att någon av oss gör det." Det låter ju väldigt betryggande. I synnerhet eftersom de varje år skriver ut 600 miljoner recept på psykofarmaka till 120 miljoner människor året om. Om någon inte vill ta ett preparat så finns det en diagnos för det också "V15.81 – Bristande behandlingsföljsamhet". Om man vägrar så är man alltså mentalt sjuk – enbart på grund av det faktum.

Vi får höra och läsa om allt halleluja när det gäller psykiatrins droger, hur bra de är, men när det gäller oönskade verkningar så får man ta fram förstoringsglaset. Vad folk i allmänhet inte förstår är att psykiatrins droger egentligen inte har biverkningar, bara verkningar. De verkningar som sägs vara positiva lyfts fram och de verkningar vi inte gillar är biverkningar och skrivs med extremt liten text längst ner på bipacksedeln. Allt är verkningar. Det är som en bomb träffar en byggnad och generalen säger att dödandet av folk var en biverkning. Det går inte att åtskilja. De psykiatriska drogerna skapar katastrofer.

Det uppskattas att 42 000 dödsfall om året har en koppling till psykiatriska preparat. Det är sällan vi får höra om det, men Whitney Houston, Heath Ledger, Anna Nicole Smith och stort antal kändisar har sorgligt nog dragit fram det i ljuset.

Korthuset håller på att rasera.

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2012 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.