Press: Svenska pressreleaser: 29 Juli 2011
KMR

ADHD – SJUKFÖRKLARING AV NORMALA BARN
2011-07-29


ADHD är en bluffdiagnos som är baserad på en checklista av olika beteende. Det finns absolut inga medicinska test som kan visa att ADHD existerar. Trots det har många miljoner barn i västvärlden blivit diagnostiserade och satt på droger såsom Ritalina, Adderall och Concerta vilka klassificeras i samma narkotikagrupp som kokain, morfin och opium.

Checklistan för ADHD passar vilket normalt barn som helst och inkluderar sådana löjliga kriterier som:
• tappar pennor eller leksaker
• verkar ofta inte lyssna
• blir lätt distraherad av yttre stimuli (sett något barn som inte blir det?)
• skruvar sig
• springer omkring eller klättrar överdrivet i situationer som inte passar (det är barn vi pratar om)

För att summera; ADHD-drogerna är starka droger, det är inga mediciner, för det finns inget att medicinera; det finns inga blodtester, ingen hjärnscanning, test för kemisk obalans, röntgen eller genetiska faktorer som visar att något barn har en mental störning som kallas ADHD. Det är helt enkelt en test av barnlika beteenden som psykiatriker samlat ihop och omförpackat till en mental störning vilket resulterat i en mångmiljardindustri – barnetiketterings- och nerdrogningsindustrin.

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2011 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.