Press: Svenska pressreleaser: 29 Juni 2011
KMR

UTSTÄLLNING OM PSYKIATRINS MAKABRA METODER I MALMÖ 1 JULI PÅ BÖRSHUSET
2011-06-29


KMR Utställning

Den internationella psykiatriska industrin omsätter 330 miljarder dollar om året. 80 miljarder dollar i droger. Över 100 miljoner människor går på psykdroger, 20 miljoner av dessa är barn. 60 000 beräknas ha begått självmord efter användning av dessa och 42 000 människor beräknas dö av dem – varje år. Den beräknade livslängden för människor som fastnat i psykiatrin sjunker med 20 år i genomsnitt.

Förtidspensionering av unga människor i Sverige hotar nationalbudgeten och beror i huvudsak på nya psykiatriska diagnoser – utan bot. Psykiatrins alla absurda diagnoser, shoppingsjuka, kaffeabstinens, trotssjukdom, storätarsjukan etc, sjukförklarar och drogar ner ett allt större segment av befolkningen. Psykiatrin påstår att hälften av alla människor snart är psykiskt sjuka. Läkemedelsbolagen jublar.

Riksrevisionen har däremot förklarat statens extra finansiering av psykiatrin som totalt effektlös med ”inga spårbara resultat”. En annan officiell undersökning visade att 7 av 10 människor inte tror att psykiatrin kan hjälpa. En undersökning i Expressen våren 2009 visade att 98 procent inte litade på psykiatrin och i Aftonbladet ett år tidigare, 96 procent. Varför finns överhuvudtaget psykiatrin kvar? Finns det någon som tror på den? Är det ett politiskt kontrollorgan enbart?

Bara i Sverige ges närmare 50 000 elchocker varje år. Många under tvång. Även barn och gravida kvinnor drabbas.

Psykiatrins lösning på psykiska problem är giftiga droger som enligt officiella källor kan orsaka mani, hallucinationer, förvärrad depression, ångest, vanföreställningar, leverskador, självmord, hjärtattack, stroke, blodklumpar, kraftig viktökning, diabetes, plötslig död och mycket mer.

Utställning om psykiatrins makabra metoder i Malmö

Den 1-10 juli 2011 på Malmö Börshus, Skeppsbron 2 ( mittemot centralstationen)

Öppet dagligen 10.00 -22.00

Invigning fredagen den 1 juli kl 14.00

För mer information: malmo@kmr.nu

Vi visar intervjuer med hundratals psykiatriker, psykologer, läkare,
patienter och anhöriga.

Kom och se psykiatrins planer för våra barn.

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2011 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.