Press: Svenska pressreleaser: 25 Juni 2011
KMR

FOSTERBARN UTSATT FÖR KEMISK MINDCONTROL
2011-06-25


KMR i USA har avslöjat att 52% av alla fosterbarn blir nerdrogade med mycket kraftiga psykiatriska droger. Men nu gör fosterbarnen själva uppror. ”Vi är inte psykiskt sjuka!” Även i Sverige kommer uppgifter som visar att omhändertagna barn blir nerdrogade med psykdroger.

När socialtjänsten omhändertar barn i Sverige sätts de på privata utredningshem som drar in enorma pengar. Det har närmast blivit en människohandel, och många barn blir kontrollerade med psykdroger. En mamma som kontaktat KMR berättar:
– Föreståndaren för ett hem kör omkring i Sveriges dyraste Mercedes. Ett annat hem har fått 50 polisanmälningar men fortsätter ändå. I Mark kommun pågår det nu ett vidrigt fall där barnen omhändertagits och mamman mer eller mindre omyndighetsförklarats.

Mamman är mycket upprörd över situationen.
­– Jag får gång på gång kännedom om bolag som tjänar enorma pengar på barn som har kommit i kontakt med socialtjänsten och HVB-hem och utredningshem har ofta sina egna och handläggare som får i uppdrag av förvaltningar att utreda barn- och familjer. Har utredningshemmen inga riktiga argument att klanka ner på föräldrar så börjar de lägga värdeomdömen om saker som inte har med föräldrars förmåga att göra. Affärer med barn har kommit att bli "big business" och objektiviteten lyser med sin frånvaro.

KMR håller nu på att undersöka situationen med fosterbarn och om situationen är likadan som i USA. Där får de utskrivande psykiatrikerna direkt betalt av de läkemedelsbolag vars piller de skriver ut mest av. Bland andra AstraZeneca är involverat i detta med sin antipsykotika Seroquel. 250 000 tabletter har skrivits ut bara i Florida. En stor skandal är under uppsegling i hela USA runt detta.

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2011 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.