Press: Svenska pressreleaser: 26 Mars 2011
KMR

MEDICINER OCH VACCINER
Hälsa eller Ohälsa - Liv eller Död?

2011-03-26


Den 6 april 2011 kl 18.30 anordnar AlternativAkademin i Uppsala ett föredrag med mediciner och vacciner som tema. Föredragshållare är John Virapen som, i egenskap av f.d. chef på ett stort internationellt läkemedelsbolag i Sverige, har stor inblick i hur läkemedelsbolagen opererar.

Han var verksam i över 30 år inom läkemedelsbranschen innan han pensionerade sig. Några år senare gjorde en rad händelser i hans liv att han bestämde sig för att tala ut om vilka metoder han och hans kollegor använt. Det inkluderade att dölja fakta om biverkningar för att kunna registrera läkemedlet, ohälsosamma tillverkningsmetoder och även vad vi idag skulle kalla mutor. Han själv skickade pengar, via Schweiz, till en idag mycket känd psykiatriprofessor för att han skulle hjälpa till att få registrerat ett lyckopiller snabbare. Allt pga att industrin fått vinstintresset i fokus, på bekostnad av människors hälsa och livskvalité.

John Virapen är författare till två böcker: "Rubio talar ut" och "Piller och profiter". Han föreläser internationellt på olika konferenser, mässor och möten men detta är första gången han föreläser i Sverige. Han vill sprida kunskap om detta livsviktiga ämne och hoppas att allt fler ska vara delaktiga i debatten och driva fram utvecklingen.

Föreläsningen äger rum på Missionskyrkan, S:t Olofsgatan 4 i Uppsala den 6 april 2011 kl 18.30

AlternativAkademin
Rundelsgränd 2B
753 12 Uppsala
www.alternativakademin.com

 

(KMR är inte verksam i eller bakom detta föredrag utan hjälper bara till att sprida budskapet)

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2011 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.