Press: Svenska pressreleaser: 22 Januari 2011
KMR

VAD ORSAKAR SKOLSKJUTNINGAR?
2011-01-22


Dangerous drugs

16 skolungdomar sköts ihjäl i Tyskland den 6 mars 2009; 10 sköts ihjäl i Alabama, USA några dagar innan. 20 skolungdomar sköts ihjäl i Finland 2008 och närmare ett sextiotal har sammanlagt skjutits ihjäl i USA. Media börjar sakta vakna upp till insikten att det faktiskt ÄR de psykiatriska drogerna som ligger bakom. Se video från FOX News (3 min).

16-årige Corey tog ett gevär till skolan och höll 23 skolkamrater som gisslan. Han vaknar upp på ett ungdomsfängelse och kommer inte ihåg någonting.
– Det är ingen tvekan att det var medicineringen som orsakade detta, berättar Coreys pappa. Han hade minnesförlust, hallucinationer, abnorma drömmar och biverkningar från medicinen.
Corey var på en mix av antidepressiva medel den morgon det hände. Coreys pappa berättar att drogerna gjorde en sensitiv tonårspojke till marodör. Han gillade alla, kramade alla. Han såg aldrig på våldsamma videos.
– Han var aldrig våldsam innan. När han började med medicineringen blev han aggressiv. Han var inte sig själv.

Men det var inte enda fallet FOX News hittade. De fann ”ett störande antal skolskjutare som antingen var på medicinering eller upplevde avtändningssymtom”, och räknar upp en mängd skolskjutningar i videon där medicinering förekom.
Psykiatriker Peter Breggins berättar i videon att det är ytterst sälla depression leder till våld. Det är enbart sedan dessa SSRI-medel kommit som vi fått dessa mördare och massmördare.

KMR i USA har följt upp alla skolskjutningar i USA. Gemensam nämnare? Alltid psykiatrisk behandling med psykdroger. Droger som enligt en mängd officiella varningar (1) kan skapa SJÄLVMORDSBETEENDE, MANI, PSYKOS, HALLUCINATIONER, FIENTLIGHET, AGGRESSION och VÅLDSBETEENDE.

(1) http://www.cchrint.org/psychdrugdangers/

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten

Copyright © 2011 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.