Press: Svenska pressreleaser: 13 September 2010
KMR

HANK VON HELL DROGFRI UTAN DROGER! NY ”MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER” UTE.
2010-09-13


Hank von Hell Mänskliga Rättigheter

Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Hell i Turbonegro som nu spelar huvudrollen i den kommande storfilmen om Cornelius Vreesvijk, blev drogfri på tre månader på ett drogfritt behandlingshem. Då hade han varit på tunga droger i 24 år, varav de tolv sista på tunga psykiatriska droger - för att bli av med de tunga drogerna! Här berättar Hans-Erik om paradoxen under rubriken ”Den galna vetenskapen”.

I tidningen ”mänskliga rättigheter” 2-2010 tar vi upp hur psykiatrin förstört den svenska drogmodellen och banat väg för legal narkotika. Hur den ”vetenskapliga” modellen försöker tränga ut den drogfria modellen - i praktiken helt förstört den. Man vill i namn av ”vetenskap” till och med förbjuda drogfria behandlingshem. Själva har de absolut inga resultat, men det är ingen som brytt sig om att följa upp. Och vem kan kalla en drogmissbrukare som får amfetamin för drogfri. Det råder ett ohejdat missbruk av psykiatrins ersättningsdroger och ADHD-droger, vi ger exempel på detta i tidningen.

Genom den uppdiktade diagnosen ADHD (inga biologiska fel på hjärnan) har man introducerat legalt amfetamin till närmare 20 000 barn och ungdomar och till över 13 000 vuxna. Nu vill man ge 3000 interner höga doser amfetamin. Man påstår att de har fel i hjärnan (inga bevis) och behöver droger för att klara sig (inga bevis). Amfetamin framkallar mer aggressions- och våldstendenser än alla andra droger enligt en unik svensk undersökning. Det skall bli intressant att se hur det experimentet slutar. Det förvånande är att någon överhuvudtaget tror på detta. Man kan lika väl ge en alkoholist apotekssprit och påstå att han är botad från sitt missbruk.

Övriga rubriker är:

  • Amfetaminbehandling av missbrukare har varit helt misslyckat. Vi presenterar en svensk sådan studie som tystades ned totalt av psykiatrikerna.
  • Vi presenterar även en annan rapport från Läkemedelsverket som nedtystades. Närmare 700 personer fick så svåra problem av amfetaminpillren att de var tvungna att sluta. Rapporten visar även hur extremt höga doser de fick.
  • Man vill även förbjuda helt drogfria behandlingshem som inte vill använda ersättningsdroger.
  • En på europanivå hemligstämplad rapport visar hur tillverkarna av Ritalina och Concerta under namnet ”The Consertium” gått samman för att stoppa studier om skador som preparaten ger på barn.
  • FN kritiserar starkt den höga utskrivningen av ADHD-droger till barn. Nyligen i Norge. Eftersom Sverige slår internationellt rekord i utförskrivning så kommer de säkert hit snart också.
  • Psykiatriker lider av ”diagnoshysteri”. Den tar sig i uttryck sådana diagnoser såsom ”Pillande i näsan samtidigt som man undviker i människor” och ”antisocialt uppmärksamhetssyndrom med illaluktande fötter”. Och även om man kan skratta år det sätter man skrattet i halsen när man hör senaste diagnosen, ”Healthy Eating Disorder (HED). Människor som inriktar sig på hälsosam mat blir sjukförklarade. Vägrar man sluta med sina vitaminer och örter är man i behov av vård. De som äter ohälsosam mat har dock inte fått någon diagnos.
  • Tvånget i skandinavisk psykiatri är förmodligen värst i världen. EU:s tortyrkommitté har varnat både Norge och Danmark och i Sverige har psykiatrin anklagats för tortyrliknande metoder.
  • Nu vill man även diagnostisera människor innan de blivit sjuka. Det kallas pre-diagnosis och drabbar spädbarn i första hand eftersom de inte kan försvara sig. Orwell snurrar i graven.

I brist på vetenskap anklagar psykiatrin andra drogfria metoder för ovetenskapliga. Hans-Erik Dyvik Husby blev helt nerdrogad av psykiatrin i 12 år. Han fick droger hemkört till sig av hemtjänsten. När han ville komma av drogerna sade psykiatrikerna att han måste vänta. På det drogfria hemmet Narconon blev han drogfri på tre månader – och har hållit sig drogfri sedan dess.
Vilket är vetenskap?


Läs pdf-tidningen

 


Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten


  

Copyright © 2010 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.