Press: Svenska pressreleaser: 26 Augusti 2010
KMR

LINDSAY LOHANS PROBLEM ORSAKADE AV ADHD-DIAGNOS OCH ADDERALL
2010-08-26


Lindsay Lohan

Läkare från UCLA sade nyligen att Lindsay Lohans problem – drickandet, drogandet, det sena utelivet, tvittrandet, agerande galen – kommer från att hon blivit feldiagnostiserad med ADHD och amfetaminpreparatet Adderall.

Lohan blev intagen på UCLA:s neuropsykiatriska sjukhus för behandling och observation efter att hon släpptes ut från fängelset. Hon hade inga problem med att sluta med alla de receptbelagda droger hon försetts med och som orsakade problemen.

Psykiatriker hade diagnostiserat Lindsay Lohan med ADHD såväl som bipolär störning. Bägge diagnoserna var felaktiga sade läkarna på UCLA. De menade att Adderall hade samma effekt som kokain och metamfetamin på Lohan, och att det var det grundläggande problemet. De gör att folk agerar galet, sade läkaren som behandlade henne på UCLA, dr Joe Haraszti till TMZ.com. Adderall kan frambringa maniska symtom, som att ”köra omkring i en bil ända fram till morgontimmarna … kraftigt rökande … tvittra och skriva hela natten.” För att överhuvudtaget kunna sova behöver man andra droger, berättade Haraszti. Adderall gör också att man inte känner av hur mycket alkohol man dricker, och kan lätt dricka för mycket.

Läkarna berättade att Lindsay Lohan nu mår bra, är av Adderall och andra felaktigt förskrivna droger och kan skrivas ut från UCLA.

Som KMR tidigare berättat om är över en miljon barn i USA feldiagnostiserade med ADHD och får kraftiga amfetaminpreparat. Vi har även berättat att i så gott som alla vansinnesdåd så är det ADHD-droger inblandade. Vi har även berättat om all de kändisar som dött av psykiatriska droger.

Kortfattat, det är psykiatrin som är problemet.

 


Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten


  

Copyright © 2010 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.