Press: Svenska pressreleaser: 17 Juni 2010
KMR

UTSTÄLLNING OM PSYKIATRIN OCH DESS MAKABRA METODER.
2010-06-17


dödens industri

Den internationella psykiatriska industrin omsätter 330 miljarder dollar om året. 80 miljarder dollar i droger. Över 100 miljoner människor går på psykdroger, 63 000 beräknas ha begått självmord efter användning av dessa och 42 000 människor beräknas dö av dem – varje år. Den beräknade livslängden för människor som fastnat i psykiatrin sjunker med ca 20 år i genomsnitt.

Förtidspensionering av unga människor i Sverige hotar nationalbudgeten och beror i huvudsak på nya psykiatriska diagnoser - utan bot. Psykiatrins alla absurda diagnoser, shoppingsjuka, kaffeabstinens, trotssjukdom, storätarsjukan etc, sjukförklarar och drogar ner ett allt större segment av befolkningen. Psykiatrin påstår att hälften av alla människor snart är psykiskt sjuka. Läkemedelsbolagen jublar.

Riksrevisionen har däremot förklarat statens extra finansiering av psykiatrin som totalt effektlös med ”inga spårbara resultat”. En annan helt ny officell undersökning visade att 7 av 10 människor inte tror att psykiatrin kan hjälpa. En undersökning i Expressen våren 2009 visade att 98 procent inte litade på psykiatrin och i Aftonbladet ett år tidigare, 96 procent.

Bara i Sverige ges närmare 50 000 elchocker varje år. Många under tvång. Även barn och gravida kvinnor drabbas. Det behövs en global rörelse mot nerdrogning och övergepp av mänskliga rättigheter inom psykiatrin.

Psykiatrins lösning på psykiska problem är giftiga droger som enligt officiella källor kan orsaka mani, hallucinationer, förvärrad depression, ångest, vanföreställningar, leverskador, självmord, hjärtattack, stroke, blodklumpar, kraftig viktökning, diabetes, plötslig död och mycket mer.

Under öppningen fredagen den 18 juni kl 15:00 uppträder Aleena Gibson som skrivit Empty rooms.

Hans-Erik Dyvik Husby öppnar utställningen. Han är aktuell i Sverige som rollen Cornelis Vreesvijk i den kommande storfilmen om hans liv. Hans-Erik spelade Jesus i Jesus Christ Superstar i Norge och det var där han blev uppmärksammad för sitt korståg mot psykiatrin i norska medier. Hans-Erik är också internationellt känd som Hank von Hell i hårdrockbandet Turbonegro. Han har varit verksam i KMR sedan 2008 och blivit fri från ett mångårigt drogmissbruk av opiater och psykiatriska droger genom Narconons metoder.

Hans-Erik Dyvik Husby kommer även att ge en presskonferens i samband med öppningen.

Se separat invigningsinbjudan (PDF)

HIPPODROMEN – KALENDERGATAN 12 B – MALMÖ –(NÄRA STORTORGET)
Invigningen börjar kl 15:00 fredag den 18 juni.
Utställningen pågår 18-26 juni kl 10:00-21:00. För ytterligare upplysningar: 073-0222788

 


Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten


  

Copyright © 2010 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.