Press: Svenska pressreleaser: 9 April 2010
KMR

KÄND NEUROLOG AVSLÖJAR BEDRÄGERIERNA BAKOM ADHD-INDUSTRIN
2010-04-09


Baughman & Adams

 

Neurologen dr Fred Baughman är en av de få som vågat ställa sig upp och avslöja de bedrägerier som ligger bakom hela ADHD-industrin. Och de är chockerande. Här intervjuas han av Mike Adams som har världens populäraste hälsosite (NaturalNews.com).

http://downloads.truthpublishing.com/LivewithFredBaughman.pdf

Förklaringen till att så få läkare vågar säga ifrån är att de sparkas ut i kylan. Fred Baughman blev själv fråntagen sina uppdrag när kritiken blev för stark. En annan mycket bidragande orsak är att läkarna i USA får i genomsnitt 13 000 dollar per år från läkemedelsindustrin – om de håller sig i ledet. Vissa ledande psykiatriker får 500 000 dollar per år.

Inom medicinen finns det objektiva tester för att upptäcka sjukdomar. Har man diabetes är blodsockerhalten hög; har man cancer kan man se abnorma celler. Inom psykiatrin sitter man i ett slutet rum och röstar fram nya sjukdomar genom handuppräckning. Ingen av ”sjukdomarna” kan testas eller upptäckas objektivt. Det enda man går efter är beteendet. De kallar det störning men menar sjukdom. Så gott som allt skall behandlas med en psykiatrisk drog. När det gäller ADHD räcker det att barnet skruvar på sig, inte lyssnar, talar mycket, inte leker tyst, avbryter andra och några till. Alltså halva befolkningen ungefär. Marknadsföringen av nya psykiatriska sjukdomar är briljant. Men de har gigantisk hjälp av media som helt okritiskt rapar upp vad de säger. Man behöver bara skrapa en aning på ytan för att avslöja gigantiska bedrägerier, rent ut sagt.

Dr Baughman har varit verksam neurolog i många år och själv upptäckt och dokumenterat verkliga organiska hjärnsjukdomar. Han berättar att över 10 miljoner barn får psykiatriska droger i USA, ca 20 procent av alla skolungdomar. Men om nu ADHD inte är en organisk sjukdom, vilket Baughman bestämt förnekar (han har undersökt många) så innebär det att man använder en kraftigt beroendeframkallande drog för att bota en avvikelse i hjärnan som inte existerar. Det innebär i praktiken ren förgiftning vilket orsakar skador vid vartenda tillfälle. Biverkningarna är 100 procent. Alla blir personlighetsförändrande.
– Health Canada har rapporterats 20 till 30 fall av stroke hos unga barn, 10 till 12 dödsfall. I USA har FDA 51 rapporter om dödsfall, strokes och hjärtproblem. Kan du föreställa dig unga barn som får stroke?

En av de vanligaste drogerna bland ADHD-barn är Adderall, det är i princip rent amfetamin.
– Det fascinerande med Adderall är att det en gång användes som bantningsmedel för vuxna och kallades Obetrol. Men det var så extremt beroendeframkallande att man drog tillbaka det från marknaden. Nu lanserar man det till små barn.

Dr Fred Baughman gjorde själv en undersökning och fann 160 dödsfall på sju år bland ADHD-barn. De hade rapporterats frivilligt till MedWatch, vilket utgör 1 procent av alla fall, enligt FDA.

I USA vill man nu screena/undersöka alla skolbarn i ett program som kallas TeenScreen. Det är helt och hållet grundat av läkemedelsbolag med betalda psykiatriker.
– De är inte nöjda med utvecklingen av den psykiatriska förgiftningen av skolbarn, så de vill göra testning obligatorisk. Upp till 80 procent av alla barn får en diagnos. Detta är Storebror som bäst. Detta är värre än något Stalin någonsin kunnat drömma upp, berättar Baughman. Befolkningen måste vakna upp.

Dr Fred Baughman publicerar en ny bok i dagarna, “The ADHD Fraud: How Psychiatry Makes Patients of Normal Children.” Han har även en välbesökt hemsida www.ADHDfraud.org

 


Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 6039 , 129 06 Hägersten


  

Copyright © 2010 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.