Press: Svenska pressreleaser: 6 november 2009
KMR

MARKNADSFÖRING AV VANSINNE – ÄR VI ALLA GALNA?
2009-11-06


vansinne

Detta är berättelsen om det höginkomstbringande samarbete mellan psykiatrin och läkemedelsbolagen som skapat en industri med psykiatriska droger värd 80 miljarder dollar. Den avslöjar även psykiatrins bedrägliga diagnoser för att vidare kunna utvidga marknaden till "normala" människor. Hälften av jordens befolkning beräknas snart vara mentalt störd enligt psykiatrin.

Se introduktion: http://www.cchr.org/videos.html

Och det fungerar. Att sälja sjukdomar är det mest inkomstbringande som finns på planeten idag. Det finns inga som helst pengar i att vara "normal". Allt fler av livets vardagsproblem har därför klassificerats som mentala sjukdomar eller störningar - med nummer och namn. Blyghet heter numera "Social ångest (300.23)". Hemlängtan heter "Separationsångest (309.21)". Är man disträ har man plötsligt "ADHD (314.9)". Allt skall botas med droger. Psykiatrikerna och läkemedelsbolagen har med detta skapat en marknad som inbringar över en miljon kronor varje minut - dygnet runt!

Man skapar och marknadsför en illusion om utspridda mentala sjukdomar. Men hur säkra är de psykiatriska droger som man påstår skall kunna bota dem?

Detta är berättelsen om Big Money - droger som håller igång en gigantisk psykiatrisk industri som omsätter 330 miljarder dollar om året världen över, utan ett enda botemedel. Kostnaderna i mänskligt lidande är ännu värre - dessa droger dödar nu uppskattningsvis 42 000 personer varje år. Och dödssiffrorna fortsätter att stiga.

DVD:n innehåller mer än 175 intervjuer med advokater, läkare, mentalhälsoexperter, anhöriga till offer inom psykiatrin och överlevare själva. Denna fängslande dokumentär sliter masken av den psykiatriska nerdrogningen och avslöjar en brutal pengamaskin - helt utan empati.

Denna dokumentärfilm, som är tre timmar lång och som det har tagit två år att producera, avslöjar hur psykiatrin har nästlat sig in i varje sektor av samhället - med förödande konsekvenser. Få personer förstår vad som håller på att hända. Till exempel att kritiken mot socialtjänsten bottnar i att psykiatrin har influerat den och att ingen förstår att problemet med den medicinska vården beror på att de har fått en gökunge i boet. Denna gökunge har dessutom fått de somatiska läkarna att skriva ut extremt vanebildande och destruktiva psykdroger. Psykiatrikerna har också fått skolan att tro att inlärnings- och ordningsproblem beror på ett fel i hjärnan som ingen ens kan bevisa att det existerar och att botemedlet heter 100 procent rent amfetamin - en av de mest begärliga droger som finns. De har även raserat den kända svenska drogmodellen och påstår sig nu kunna bota narkomaner med både amfetamin och andra starkt beroendeframkallande droger.

Detta kan närmast liknas vid, om inte hjärntvätt, så åtminstone dupering.

Och ingen fattar att psykiatrin inte fungerar - över huvud taget! Den har blivit en avstjälpningsplats för misslyckade läkarstuderande och mentalt störda människor - allt enligt ett flertal undersökningar. Trots det pumpar politikerna in mångmiljardbelopp i psykiatrin - och undrar varför det inte hjälper! Media ligger även på och kräver mer pengar in till det svarta omättliga hålet.

Peter Anstrin, talesman för KMR i Sverige som följt psykiatrin i över 30 år och skrivit tre böcker i ämnet, säger:
- Det är inte patienterna och befolkningen som är galna!

Se intervjuer med psykiatriker som öppet erkänner att den omfattande diagnostiseringen är ovetenskaplig men lukrativ, att de inte kan bota sina patienter - inte en enda, att det inte går, att psykiatrin inte är baserad på vetenskap och att den påstådda "kemiska obalansen i hjärnan" är en myt - totalt obevisad. Ändå rullar det på.

Detta är den mest väldokumenterade filmen om psykiatrin någonsin! Den är närmast brutal i sina avslöjanden om ett av de största bedrägerierna i historien. Bedrägeriet är, som Goebbels skulle ha sagt det, så stort att alla tror på det. Här får vi kanske för första gången se den psykiatriska kejsaren i all sin nakna prakt! Det har nämligen aldrig förekommit någon egentlig mentalhälsovård! Endast brutal tortyr. Allt från 1800-talets piskor, ormgropar och snurrstolar till 1900-talets rashygien där man utplånade mentalpatienterna som en permanent lösning, eller steriliserade dem, till all slags chockbehandling med insulin och el och där man till slut i desperation skar av en bit av hjärnan, fram till dagens totala kemiska lobotomering med droger.
Psykiatriprofessor Thomas Szasz, en av världens mest kända psykiatrikritiker, och tillika en av grundarna till KMR år 1969, sammanfattar problemet:
"Psykiatrin är den individuellt mest destruktiva kraft som har påverkat samhället under de senaste 60 åren."

DVDn (svensk text) kan beställas hos KMR 159 kr inkl frakt info.kmr@telia.com
Eller ses (engelsk version) på:
http://www.cchr.org/videos.html

 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2, 124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2009 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.