Press: Svenska pressreleaser: 16 september 2009
KMR

MÖRDANDE VINST. EN DVD OM ETT RENT BEDRÄGERI.
2009-09-16


Mördande vinst

Kopplingen mellan psykiatrin och läkemedelsbolagen är nu avslöjad. 1967 träffades att antal psykiatriker i Puerto Rico för att kartlägga framtiden inom psykiatrin. Planen var att skapa tillräckligt många psykiatriska droger år 2000 för att "kontrollera alla aspekter av mänskligt beteende". 100 miljoner människor använder idag psykiatriska droger. Hur kunde detta ske? Se DVDn!

http://www.cchr.org/#/videos/making-a-killing-introduction

Detta är berättelsen om stora pengar - droger som håller igång en psykiatrisk industri som omsätter 330 miljarder dollar om året, utan att en enda person botas. Kostnader i mänskligt lidande är ännu större - dessa medel dödar nu uppskattningsvis 42 000 människor varje år. Och dödsfallen bara stiger.

Totalt dör 100 000 om året inom den internationella psykiatrin. Det finns ingen psykisk sjukdom - det är en metafor - ingen biologisk påvisbar sanning. Det finns inga fysiologiska tester av något slag som kan visa att psykiska störningar är biologiska sjukdomar. Psykiatrikerna erkänner detta själva på DVDn.

Så hur kan man bota något som inte finns, med mediciner som inte är mediciner utan beroendeframkallande droger? Sanningen är att psykiatrin är ett stort bedrägeri.

Denna gripande dokumentärfilm på ca 90 minuter innehåller 175 intervjuer med advokater, läkare och experter inom mental hälsa och familjer till offer samt överlevare inom psykiatrin. Se hur de avslöjar bruket av psykofarmaka och visar en brutal men väl befäst penningmaskin.

Vi får också reda på hur vi har kunnat bli lurade under alla dessa år. Totalt lurade. Grundlurade! Allt medan den psykiatriska industrin skrattar hela vägen till banken!

Beställ hela DVDn på: info.kmr@telia.com (på svenska)

 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2, 124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2009 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.