Press: Svenska pressreleaser: 21 augusti 2009
KMR

"VI MÅSTE FÅ TILL STÅND EN DEBATT ANGÅENDE PSYKIATRINS NERDROGNING AV BEFOLKNINGEN."
2009-08-21


Jim Marrs
  Jim Marrs varnar för Orwells 1984 eller Huxleys Du sköna nya värld, när psykiatrikerna vill droga ner en stor del av befolkningen.


http://www.cchrint.org/2009/08/19/drugged-to-death

Jim Marrs är en prisbelönt undersökande journalist och författare som tidigare både ägt och jobbat på flera tidningar. Marrs är författare till New York Times bestseller Crossfire: The Plot That Killed Kennedy, boken som låg till grund för Oliver Jones film "JFK". I denna video på 2 minuter beskriver han ett av samhällets mest grundläggande problem: den psykiatriska nerdrogningen av befolkningen.

Jim Marrs har i sin senaste bok (The Rise of the Fourth Reich) uppmärksammat psykiatrins inflytande på samhället. På KMR:s senaste årskongress i Los Angeles i februari i år, sade han:
"Idag är ett av våra största problem skolskjutningarna. 'Förbjud skjutvapnen' är det enda vi får höra från massmedia. Nå, låt mig berätta en sak: Jag gick i skolan i Texas, Vi tog med oss vapen till skolan. Ingen sköt någon. Så, vad har förändrats? Barn går på psykiatriska droger! Det är problemet."

DVD-text:
Enligt min forskning är det uppenbart att det idag pågår intensiva ansträngningar att kategorisera, stereotypisera och identifiera varje enskild individ i samhället. De börjar med de yngsta, skolbarnen, som skall testas för sin mentala hälsa (screenas).
Svara på den här frågan: "Har du någonsin känt dig ledsen?" Självklart kommer alla att svara "Ja". De kommer att använda det för att formulera en diagnos, som latent depression eller akut depression - vilket i klartext betyder: "Du behöver ta ett piller!"
1951 hade DSM - Diagnostic and Statistical Manual inom det amerikanska psykiatriförbundet (APA) identifierat cirka 150 mentala störningar. Idag är det upp till 374 - och växande. (DSM används över hela världen, vår anm)
Varje gång de kommer ut med en ny mental störning så kommer de ut med en ny drog för att motverka den. Denna användning av kemikalier för att förändra, eller försöka förändra, mänskligt beteende har enligt min mening gått helt snett.
Dessa psykotropiska droger (personlighetsförändrande) skjuter över boardeline-människor till galenskap och våld. De stimulerar även i övrigt normala ungdomar till omedvetna handlingar. Man behöver bara titta på skolskjutningarna, självmorden och våldet som har skjutit i höjden.
Denna massdrogning av en hel generation har förberett oss för ett gigantiskt misslyckande. För dessa är de människor som kommer att bestämma vårt samhälles och vårt lands framtida inriktning. Och om vi gör dem till drogframkallade zombies så kommer vi verkligen att få problem.
Om detta är den värld vi vill ha, där alla går omkring som i Aldous Huxleys "Du sköna nya värld", och om de marscherar till samma trumslagare som George Orwells 1984, så ... Nå, jag är för demokrati, men jag tror inte att detta är vad vi verkligen vill ha.

Vi MÅSTE få till stånd en allmän debatt om dessa psykotropiska droger och deras användning och missbruk. Vi måste helt enkelt återvända till sunt förnuft, istället för att droga ner en hel generation.

 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2, 124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2009 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.