Press: Svenska pressreleaser: 6 juli 2009
KMR

KMR-UTSTÄLLNING OM PSYKIATRINS ÖVERGREPP TILL STOCKHOLM
2009-07-06


Utställning

 

Som del av KMR:s internationella upplysningskampanj om psykiatrin och dess metoder kommer nu en mobil utställning till Sverige. Den har visats över hela världen och rönt stor uppmärksamhet. Invigning sker 9 juli kl. 13.00 i Börshuset i Malmö. Utställningen pågår t.o.m. 25 juli, kl. 10.00-20.00 dagligen. Senare i höst kommer den till Stockholm.

Utställningen är en både skrämmande, intressant och imponerande vandring genom sekel av barbariska metoder som använts av psykiatrin fram till dagens lika grymma, men mer sofistikerade metoder. Metoder som fullständigt förstört tilltron och hoppet om en mentalhälsovård som kan hjälpa personer med mentala problem. Igår - piskor, lobotomering och misshandel. Idag - kemisk lobotomering och elchocker.

Detta är en dokumentär utställning och vi får höra psykiatriker själva erkänna att de inte kan bota psykiska sjukdomar och att teorin om den "kemiska obalansen" är en myt, påhittad av läkemedelsbolagen för att kunna sälja personlighetsförändrande psykdroger.

Vi får även reda på psykiatrins planer att ta över samhället redan på 1940-talet. Det var då världens mest kända psykiatriker sade följande (kan lyssnas på):
"Vi har gjort ett framgångsrikt angrepp på ett antal yrkeskårer. De som är lättast att angripa är naturligtvis lärarkåren och kyrkan, de svåraste är juridiken och medicinen ... Om vi ska infiltrera andra människors yrkesmässiga och sociala aktiviteter, tror jag att vi måste imitera de totalitära staterna och organisera någon slags femtekolonnverksamhet."

Idag är hela samhället indränkt av ett psykiatriskt flum som, förutom att det skapar vansinnesdåd på löpande band, även smyger in ett tankevirus i samhället där man tror att psykiska störningar inte går att åtgärda utan droger och kemikalier. För det finns nämligen bra alternativ. Det innebär att mentalhälsovården inte längre behöver psykiatrin. Den kan nu, tillsammans med sina barbariska metoder, förpassas in i den historia den kom från.

 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.
För mer information gå till KMR:s hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2, 124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2009 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.