Press: Svenska pressreleaser: 29 september 2008
KMR

MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER ÄR TILLBAKA. LÄS OM HUR TOM CRUISE STARTADE PANIKVÅG INOM PSYKIATRIN.
2008-09-29


mänskliga rättigheter

Bildtext: Tidningen mänskliga rättigheter är tillbaka efter tre år. Tom Cruise tillsammans med professor Thomas Szasz, en av KMR:s grundare. Lisa Marie Presley vittnar i Kongressen.

 

KMR:s tidning "mänskliga rättigheter" är tillbaka efter närmare tre års uppehåll med ett nytt nummer. Denna gång tar vi upp skolskjutningarna, vansinnesdåden och psykiatrins totala brist på resultat. Läs om hur Lisa Marie Presley vittnade i kongressen för KMR om skolvåldet.

KMR började att ge ut tidningen "mänskliga rättigheter" 1988. Den rönte stor uppmärksamhet redan då. Läkemedelsbolag skickade bud för att skaffa ett exemplar. Psykiatriker skrek i högan sky: "Stoppa dom!"
Kritiken mot ritalinabehandling mot barn var KMR så gott som ensamma med redan då. Idag visar det sig att vi haft helt rätt hela tiden. Den senaste stora undersökningen om amfetaminbehandling, MTA-studien, visar nämligen att amfetaminbehandling inte ger några positiva resultat - alls.

• Läs om hur Tom Cruise startade en kris inom psykiatrin och attackerna på honom som följde i media.

• Studien som visar att 86 procent av alla självmord i Sverige, anmälda enligt Lex Maria, föregicks av psykofarmaka. Det vänligaste man kan säga är att psykiatrins droger inte fungerar, sanningen är nog närmast att de framkallar självmord.

• Den senaste stora META-analysen, där man granskade alla studier, visade att antidepressiva medel inte fungerade bättre än sockerpiller, dvs inte alls, mer än tron på dem. Den enda kemiska effekt man fick var allvarliga biverkningar, såsom självmordstendenser.

• Gökboet är tillbaka i nymodern tappning. Sverige elchockar nu förmodligen flest människor per capita i världen, efter USA. Folk tappar minnet, hjärnan krymper och dödligheten ökar, bevisligen, drastiskt efter en serie elchocker. Men det är det enda psykiatrikerna har kvar i sin arsenal när nu de psykiatriska drogerna visar sig vara ineffektiva och destruktiva.

• Vi tar även upp alternativ till psykiatrins droger och elchocker. En italiensk läkare tog sig an den värsta avdelningen av schizofrena, där patienterna levde som djur med munkorgar. Efter ett relativt kort tag kunde han slussa tillbaka alla i samhället - utan droger.

• Och så till sist tar vi upp den psykiatriska kejsarens nya kläder - psykiatrins totala brist på resultat. Faktum är att KMR har haft rätt hela tiden när det gäller psykiatrin. Den fungerar inte alls! Vi ställer den berättigade frågan: Vad är det egentligen politikerna pumpar in miljardbelopp i?

Beställ papperstidning på info.kmr@telia.com eller läs tidningen som pdf:
http://www.kmr.nu/tidning/mr_08_01.pdf


För mer information kontakta KMR på tel. 08-83 85 18

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.

För mer information gå till KMRs hemsida: www.kmr.nu

Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2
124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2008 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.