Press: Svenska pressreleaser: 16 juni 2008
KMR

ANDERS MILTON BÖR AVSLUTA SINA REGERINGSUPPDRAG OCH UPPHÖRA MED SINA VILSELEDANDE UTTALANDEN
2008-06-16


Anders Milton ljög öppet för tittarna om effekterna av "ADHD-mediciner" när han kallade amfetamin till barn för "underverk". Detta trots att han visste om att den största långtidsstudien visade att det INTE fanns några positiva effekter - alls. Anders Milton som är anställd av ett av världens största läkemedelsbolag som rådgivare bör inte längre få yttra sig i dessa frågor.

KMR kräver att Socialstyrelsens "kunskapsdokument" ADHD hos barn och vuxna nu dras in med omedelbar verkan. De rekommendationer som ges i detta dokument bygger i avgörande delar på den nu avslöjade falska informationen om ADHD-drogers effekt, och har lett till att runt 13 000 svenska barn och ungdomar i nuet får "behandling" - de droger som ger tillväxthämningar, också för den växande hjärnan, och som ger massor av allvarliga skadeverkningar.

 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.

För mer information gå till KMRs hemsida: www.kmr.nu
För ytterligare information: 08-83 85 18
Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2
124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2007 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.