Press: Svenska pressreleaser: 22 februari 2008
KMR

MER OM SKOLSKJUTNINGARNA. KAZMIERCZAK VAR FULLPROPPAD MED PSYKIATRISKA DROGER.
2008-02-22


Enligt rapporter från USA har Steven Kazmierczak, ansvarig för vansinnesdådet i Illinois, tagit tre olika psykiatriska droger under två år. Det var kombinationen av dessa som orsakade våldsdådet. Precis som alla andra skolskjutningar. Det är med andra ord inte de enstaka förövarna vi skall stoppa, det är psykiatrikerna.

I en intervju i CNN igår med Kazmierczaks flickvän Jessica Baty, berättade hon att Kazmierczak under två år använt tre psykdroger, "lugnande" Xanax, sömnmedlet Ambien och det antidepressiva medlet Prozac. Hon sade att han aldrig varit våldsam innan dess, utan "den mest trevliga omtänksamma personen man kan tänka sig".

Hon är inte ensam om att säga det. "Det är galet, galet, helt galet. Han var den mest milda och lugna kille man kan tänka sig," berättade professor Jim Thomas som jobbade nära Kazmierczak vid Northern Illinois University till en Chicago-tidning. "Han verkade lika normal som du och jag."

Detta är på så sätt som de personlighetsförändrande psykdrogerna orsakar kaos och sanslöst våld i samhället. De förvrider sinnet och framkallar känslokalla monster. Det är de djävulska abstinensbesvären som visar sig. Till abstinenssymtomen räknas just självmordsbeteende, mani, psykos, hallucinationer, fientlighet, aggression och våldsbeteende. Det är alltså inte någon "underliggande sjukdom" som kommit i dagen, utan en direkt effekt av psykofarmakan. Försök på helt friska personer utan några psykiska problem har bekräftat dessa effekter.

Det är med andra ord inte de enstaka förövarna vi skall stoppa, det är psykiatrikerna.

 

Kommittén för Mänskliga Rättigheter grundades 1969 i USA och 1972 i Sverige av Scientologi-kyrkan för att undersöka och avslöja psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och för att rensa upp inom den psykiatriska vården.

För mer information gå till KMRs hemsida: www.kmr.nu
För ytterligare information: 08-83 85 18
Den internationella övervakaren av psykiatrin
Kommittén för Mänskliga Rättigheter
Box 2
124 21 Bandhagen


  

Copyright © 2008 CCHR. Alla rättigheter förbehållna.